kleine haven met bootjes en gekleurde huisjes in aquablauwe zee omgeven door groen tijdens een vakantie in september

Zonvakantie in september

  1. Home
  2. Vakantie
  3. September

Op vakantie in september

De fijnste plekken voor een zonvakantie in september

Voor je het weet is er alweer een jaar voorbij.. Hoog tijd dus om alvast na te denken over de vakantie in september. Waar ga je heen? Wij delen graag wat inspiratie en tips als je in september op vakantie wilt. 

Zonvakantie september: waarheen?

In Nederland is de zomer in september vaak voorbij, maar gelukkig zijn er nog veel bestemmingen waar de zon nog flink schijnt in september! Ga bijvoorbeeld in september op vakantie naar Zuid-Europa waar je in ItaliëSpanje of Portugal nog van een welverdiende nazomer geniet. Liever eilandhoppen? Dan kun je naar de Canarische Eilanden, of bijvoorbeeld Zakynthos of Lefkas. Liever last minute op vakantie in september? Bekijk dan de beste last minute deals van Sunweb.

Meer in september:

Vind jouw ideale vakantie in september:

Wat je allemaal wil weten over jouw zonvakantie in september

Vakantiebestemmingen september

Autovakantie in september of liever vliegen?  

Je bent eruit; je wilt in september vakantie. Maar ga je op autovakantie en rijd je vanuit Nederland naar de fijnste vakantiebestemmingen of ga je liever vliegen? Wat je ook kiest, bij Sunweb boek je jouw vakantie in september zoals je zelf wilt. Ontdek de mooiste autovakanties in Europa in september of bekijk de fijnste last minute vakantiebestemmingen in september. Kun je nog wat meer inspiratie gebruiken? Bekijk dan de Sunweb blog met de beste vakantie- en inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de 5 mooiste stranden van de Algarve, de bruisende Costa Blanca of de flora en fauna van Tenerife? Waar je ook voor gaat: de ingrediënten september, vakantie en zon zijn sowieso volop aanwezig! 

 

Zonvakanties september: kies je accommodatie 

Kies je voor een Sunweb-zonvakantie in september, dan heb je verschillende type verblijven waar je uit kunt kiezen. Kies je liever voor een luxe vakantievilla met eigen zwembad als vakantie in september of juist liever een tiny house op een plek midden in de natuur? Doe gerust inspiratie op bij deze zonbestemmingen. Wat je ook kiest: je zonvakantie in september is sowieso geslaagd. Verleng je zomer en pak die zonnestralen mee.