Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Besneeuwde bergen bij Avoriaz

Avoriaz appartement huren

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Appartement
  4. Frankrijk
  5. Avoriaz

Het perfecte appartement als startpunt van je wintersport

Het Franse dorp Avoriaz ligt in het beroemde skigebied Les Portes du Soleil wat één van de grootste skigebieden ter wereld is. Als je een appartement gaat huren in Avoriaz heb je in de buurt al meer dan 50 kilometer aan pistes om van te genieten, naast de 236 extra kilometers die er in het skigebied van Les Portes du Soleil zijn. Van groene pistes voor beginners tot de beruchte ‘muur van Avoriaz’. Deze zwarte afdaling staat bekend als één van de moeilijkste in de regio. Door de hoge ligging van Avoriaz (tot wel 2277 meter hoogte), ben je van december tot april zeker van sneeuw in dit gebied. En dat vooruitzicht is wel fijn als je een appartement in Avoriaz wilt huren. Avoriaz is een sfeervol dorp met een autovrij centrum, een bijzondere architectuur en een gezellige uitstraling waar je het ultieme wintersportgevoel ervaart. Bij Sunweb is je skipas altijd inclusief. Wat wordt jouw favoriete accommodatie?

Ontdek een appartement in Avoriaz

Het Franse dorp Avoriaz trekt groepen vrienden, (jonge) stellen en zeker ook gezinnen met kinderen aan. In het aanbod aan appartementen zit daarom voor ieder wat wils. Zijn jullie met de hele familie op pad, dan kan je tal van kindvriendelijke appartementen huren waar kinderen alle ruimte hebben om te spelen. Begin de dag met een kraakverse croissant die al bij de ingang van sommige appartementencomplexen voor je klaarliggen en stap van hieruit zo de piste op. Verder is Avoriaz ook dé wintersportbestemming in Frankrijk waar je vaak kunt skiën tot aan je appartement. Fijn, toch? Aangezien Avioriaz een autovrij dorp is, parkeer je de auto tegen betaling in één van de betaalde parkeergarages bij de ingang van het dorp. Om je bagage makkelijk te vervoeren naar je appartement, kan je een speciaal bagagesleetje huren. Op korte termijn naar de Franse sneeuw? Ook last minute vind je tal van aanbiedingen voor een ontspannen wintersport. Welk appartement in Avoriaz zou jij wel willen huren?

Beleef winterse avonturen met het hele gezin

Wil je een (mid)dag iets anders doen dan skiën of snowboarden? Dan zijn er in de buurt van je appartement in Avoriaz van alles te beleven. Wat te denken van rodelen, schaatsen of bowlen? Helemaal van deze tijd is het eco-vriendelijke waterparadijs Aquariaz met maar liefst 2.400 m² aan waterpret. Laat je meevoeren in de rivier met stroomversnelling, leef je uit op de half-pipe-glijbaan, bedwing de klimwanden die in het grote zwembad staan en geniet van de ferme stralen van de waterval. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met een water playhouse. Buiten geniet je in de jacuzzi met prachtig uitzicht over de vallei. Wat zul je daarna heerlijk slapen in je eigen appartement. Of ga je eerst nog even naar de bioscoop of après-ski in het gezellige centrum. Liever iets actievers? Versla dan je reisgenoten met een potje bowlen op de bowlingbaan of ga rodelen. Kijk snel welk appartement in Avoriaz bij jouw wensen past.