Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Een bus die door het wintersportgebied van Frankrijk rijdt

Wintersport busreis Frankrijk

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Busreis
  4. Frankrijk

Zorgeloos met de bus op wintersport naar Frankrijk

Je gaat op wintersport naar Frankrijk en twijfelt hoe je ernaartoe gaat. Kies je voor een busreis naar Frankrijk dan hoef je je geen zorgen te maken over sneeuwkettingen, de route en ‘s nachts rijden. De luxe Royal Class-bussen zijn heerlijk comfortabel met lekkere stoelen, voldoende beenruimte, een bar en een toilet. Na een nacht in de bus kom je fris in Frankrijk aan. De wintersport kan beginnen! Kies uit de talrijke skigebieden in Frankrijk en ga op ontdekking. Wil je maar een paar dagen naar de sneeuw? Ook dan is een busreis een ontspannen keuze. In welke van de skigebieden stopt jouw bus naar Frankrijk?

Verrassend veelzijdig en uitgestrekt: ontdek wintersport in Frankrijk

Zo fijn, een busreis naar je wintersport in Frankrijk. Geen stress over de route vooraf, lekker achterover leunen en al je spullen kunnen gewoon mee. En het mooie is: iedereen past in de bus. Dus of je nu met je familie, vrienden, je geliefde of collega’s op wintersport naar Frankrijk gaat: een bus is het ideale vervoersmiddel en brengt je overal naartoe. Heb je al eens rondgesnuffeld door ons aanbod? Kies met kinderen bijvoorbeeld voor het mooie skigebied Flaine. Is après-ski minstens zo belangrijk voor jou als het skiën zelf, dan zit je in Les Deux Alpes zeker goed. Het hoogst gelegen skidorp van Europa is Val Thorens en ligt bovendien in een van de grootste skigebieden van Europa. Wat je wensen voor je wintersport in Frankrijk ook zijn, er is altijd wel een passende accommodatie te vinden: van een all inclusive hotel tot een knus chalet. Heb je al een favoriete accommodatie gespot?

Actie in Frankrijk: van paragliden tot rodelen

Bij een wintersport in Frankrijk met de bus weet je zeker dat je volop sneeuwpret te wachten staan. Gevarieerde en uitgestrekte skigebieden (tot meer dan 600 kilometer aan pistes) maakt dat iedere wintersporter hier zijn hart kan ophalen. En dat is niet het enige. Wil je een dag iets anders doen? Ga dan bijvoorbeeld rodelen, paragliden door de Franse valleien met spectaculair uitzicht, ontspannen in een openlucht-jacuzzi of geniet van waanzinnige vergezichten vanaf de top van een gletsjer. Wat te denken van de 3227 meter hoge Aiguille Rouge in Les Arcs. Natuurlijk slaan ook de Fransen de après-ski niet over. Voetjes van de vloer dus. Laat je je na een heerlijke wintersportvakantie met de bus vanuit Frankrijk naar huis vervoeren, dan hoef je bovendien geen energie te sparen voor de terugreis. Ga je met ons mee?