1. Home
  2. Wintersport
  3. Double Dutch

Double Dutch

De Winteropening 2020

Update: De Winteropening 2020 is geannuleerd i.v.m. het aangepaste reisadvies

Kun je ook niet wachten om weer op de piste te staan? En wil je graag alle nieuwste ski en snowboardmaterialen uitproberen? Tijdens De Winteropening 2020 van Double Dutch in Sölden kun je de nieuwste ski's, snowboards en andere wintersporgear testen. Van 7 t/m 10 november 2020 kun je genieten van de sneeuwzekere gletsjer die dit prachtige gebied te bieden heeft.

 

Met meer dan 1000 ski's en 500 snowboards is dit één van de grootste testevents van Europa. Naast ski's en snowboards kun je hier ook helmen, goggles, en andere wintersportgear uittesten en proberen.

Voeg het Double Dutch ticket toe in Boekingsstap 1 tijdens het boeken. Zo verzeker jij jezelf van deelnemen aan hèt openingsweekend van dit winterseizoen. Heerlijke pistes, de nieuwste ski's en professionele uitleg. Hier moet je bij zijn!

 

Corona proof
Dit evenement zal uiteraard voldoen aan de richtlijnen m.b.t. het Coronavirus. Zo is er meer ruimte gereserveerd voor het testcenter en is een mondkapje verplicht in de skibussen en liften. Zo zorgen we dat iedereen veilig kan genieten van dit fantastische openingsweekend. 

Double Dutch

De beste opening van jouw wintersportseizoen

  • Als eerste weer de piste op
  • Test de nieuwste materialen
  • Professioneel advies
  • Volgens de veiligheidsrichtlijnen