1. Home
  2. Wintersport
  3. Italië
  4. Dolomiti Superski
  5. Drei Zinnen
  6. San Candido
San Candido

Wintersport in San Candido

Pistes

12Km
55Km
48Km
0Km
Totaal 115Km

Liften

6

6

19

Hoogte

2300m
1130m

Gletsjer

0

Loipe

255Km

Funpark

0

Drei Zinnen

Pistes

75
261
343
67
Totaal 746

Liften

91

194

115

Hoogte

3334m
935m

Gletsjer

1

Loipe

832Km

Funpark

17

Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski

Algemene informatie

San Candido ligt vlak bij de Oostenrijkse grens in de regio van de Drei Zinnen Dolomites; de drievoudige bergtoppen erkend als UNESCO werelderfgoed. Het skigebied is al meerdere malen bekroond en is dus de ideale plek om goed te skiën. Daarnaast is het ook een prachtig gebied! San Candido staat voornamelijk bekend om het langlaufen, skiën kan op de familievriendelijke (beginners) piste Haunold. Voor de wat meer gevordere is het skigebied van de Drei Zinnen aan te raden.

Zin om een dagje wat anders te doen dan op de piste staan? San Candido heeft een gezellig centrum. Dankzij de levendige voetgangerzone kun je er fijn wandelen en winkelen. In het centrum zijn leuke restaurants en bars te vinden. Zeker dus de moeite waard om hier een keer een bezoekje te brengen!

Dutchweek

Door de combinatie van de sportieve wintersport en de evenementen is Dutchweek dé perfect.e wintervakantie! Minstens 4 dagen lang wordt er stijlvol gefeest in zowel het dorp als op de piste.

Sunweb biedt geweldige en voordelige accommodaties aan op de Dutchweek bestemmingen in Saalbach, Gerlos, Sauze d'Oulx, Zell am See-Kaprun en Val Thorens. Uniek tijdens deze typische Nederlandse wintersportevents zijn de snow parties en live entertainment op de berg, bruisende après-ski en Tiroler sfeer en de goede feesten. De Nederlandse DJ’s in de clubs draaien tot in de vroege uurtjes en ook dit jaar zullen er live acts op het programma staan.

De Dutchweek Italië (San Candido) is dit seizoen van 16 t/m 19 maart 2022. Meer informatie over Dutchweek vind je hier.

WinterLove
Vrijdag:
Early Bird Ski Tour powered by DAKA met de allernieuwste HelmJet lift aan de kant van Sexten/Sesto, zie de zonsopkomst over de geweldige Dolomieten en zorg dat je deze belevenis niet mist.

Dagelijks Entertainment
Helm Restaurant, top Helmjet lift (Sexten/Sesto kant) en ook bereikbaar per lift vanaf de Vierschach/Versciaco kant
Van 12 - 16.30u DJ met live muzikant/zang op het terras

Igloo Bar, dalstation Helmjet Lift (Sexten/Sesto kant)
Van 16 - 19/20 u après-ski en party muziek

Gröber Hutte, dalstation Vierschach/Versciaco
Van 15 - 20 u après-ski en party muziek

Max Alm, dalstation Vierschach/Versciaco
Van 20 tot sluit DJ met live muzikant/zang (Clubbing). Er gaat om middernacht en rond 1.30/02u een extra bus langs alle 3 de dorpjes, dit kost 2,50 euro pp.

 

 

 

Prachtig skigebied, heerlijk eten want een combinatie van Italiaans en Zuid-Tirol, heel gastvrij en prachtige dorpjes met mooie accommodaties. Erg goed onderhouden liften en er wordt veel in geïnvesteerd door de liftmaatschappij, zie ook dreizinnen.com.

 

Corona informatie

Kijk voor het laatste reisadvies en coronamaatregelen op je bestemming op de website van de overheid. Deze informatie wijzigt regelmatig dus check de website kort voor vertrek.

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden Overige Stellen Families Solo reizigers