Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
  1. Home
  2. Creatingmemories talkshow

Creating Memories Live 6 juni '17

Giro d'Italia feat Tom Dumoulin and more...

Op het kantoor van Sunweb in Rotterdam werd dinsdag 6 juni Giro-winnaar Tom Dumoulin in het zonnetje gezet door het voltallige personeel dat voor de gelegenheid een dagje in het roze gekleed ging.  Tom Dumoulin en Team Sunweb werden bedankt voor de unieke sportherinneringen die ze in de Giro d'Italia hebben gecreëerd. Dankzij Dumoulin en zijn team zal heel Nederland zich nog lang heugen hoe een Nederlandse renner voor het eerst sinds 37 jaar een grote wielerronde op zijn naam schreef.

Creating Memories Live met "big news" in de "last minute".

Na de huldiging werd ook de eerste uitzending opgenomen van Sunwebs nieuwe online talkshow: ‘Creating Memories Live’.  Naast hoofdgast Tom Dumoulin en enkele van zijn teamgenoten schoven ook ploegbaas Iwan Spekenbrink, Sunweb-oprichter Joost Romeijn en singer-songwriter en wielerfan Blaudzun aan. Cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas presenteerden de uitzending samen met gastpresentatoren vanuit België en Duitsland, Otto-Jan Ham en Sebastian Hempfling.  In de "last minute" van het programma maakte Dumoulin bekend dat hij tenminste tot 2022 zal blijven uitkomen voor Team Sunweb. Dat levert ongetwijfeld nieuwe, onvergetelijke herinneringen op voor de toekomst.Creating Memories Live 

De online talkshow voor wielerliefhebbers

Wil jij niks missen als het over nieuwtjes in de wielerwereld gaat? Dan wil je de uitzendingen van de Creating Memories Live talkshow niet missen!

Regelmatig worden er shows opgenomen, op bijvoorbeeld grote wielerevents. De kick off van de talkshow vond plaats op 6 juni 2017, waarbij Giro d'Italia winnaar Tom Dumoulin in het zonnetje werd gezet en een grote onthulling deed gedurende de show.

De volgende aflevering zal op 4 januari worden opgenomen, tijdens de team presentatie van Team Sunweb 2018.

Alle afleveringen zijn hier terug te zien!

Plannen voor 2018...

Creating Memories Live 4 januari '18

De presentatie van Team Sunweb 2018 en meer...

Op 4 januari vond in Berlijn de presentatie van Team Sunweb plaats, waar opnieuw een aflevering van Creating Memories Live werd opgenomen. Hier zal Team Sunweb de ins en outs onthullen van hun plannen voor de Giro d'Italia, Tour de France en de Vuelta.

*stay tuned voor de aflevering*