Verzoek tot terugbetaling

  1. Home
  2. Refund

Verzoek tot terugbetaling

Op deze pagina kun je een formulier indienen om een terugbetaling te ontvangen van het (resterende) bedrag op jouw corona voucher. Je kan het formulier enkel invullen indien je voucher een uitgiftedatum van minstens zes (6 )maanden geleden heeft. Als jouw voucher nog geen uitgiftedatum heeft van minimaal zes maanden geleden, dan kan je het formulier niet invullen en is het ook nog niet mogelijk om jouw voucher uit te laten betalen. 

De terugbetaling van de (resterende) voucherwaarde wordt uiterlijk binnen twaalf (12) maanden na de uitgiftedatum van de voucher terugbetaald. Dit betekent dat het nog uiterlijk zes (6) maanden duurt voordat het bedrag wordt teruggestort. Wanneer het bedrag wordt teruggestort, ontvang je van ons een e-mail. Tot die tijd kun je gebruik maken van je voucher en heb je nog steeds toegang tot onze secret voucher deals voor zonvakanties en wintersport, exclusief voor eigenaars van een voucher. Log in op je Mijn Sunweb account om de deals te bekijken.

Hoe een terugbetaling aanvragen?

Om een verzoek tot terugbetaling in te dienen kun je het formulier op deze pagina in te vullen. Gelieve de gegevens van de hoofdboeker in te vullen aan wie de voucher was toegeschreven. Je kunt jouw voucher terugvinden in je Mijn Sunweb account

Je dient de volgende gegevens in te vullen: 

- Voornaam

- Achternaam

- IBAN-code

- Swift/ BIC-code

Verzoek tot terugbetaling indienen

Er is iets misgegaan. Gelieve na te gaan of je gegevens correct zijn ingevuld en of de uitgiftedatum van jouw voucher minimaal 6 maanden geleden is.