Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
strand aan zee met ligbedjes en parasols met een oranje zonsondergang en bosjes op de voorgrond

All inclusive Egypte: Hurghada

  1. Home
  2. Vakantie
  3. All inclusive
  4. Egypte
  5. Hurghada

Geniet van een all inclusive vakantie in Hurghada, Egypte

Tijdens je vakantie niet nadenken over boodschappen en de afwas? Een all inclusive vakantie naar Hurghada in Egypte is dan een hele goede keuze. Je weet vooraf wat je vakantie ongeveer kost en hebt geen extra uitgaven voor de maaltijden en een drankje aan de bar. De gezellige badplaats Hurghada is een geweldige bestemming om te genieten van een ontspannen zonvakantie aan de helderblauwe Rode Zee. Hurghada is een walhalla voor zonaanbidders, duikers en snorkelaars. Ontdek de mooie onderwaterwereld en kom bij op het strand. Breng ook een bezoekje aan het authentieke centrum en waan je in het oude Egypte. Terug in je all inclusive hotel in Hurghada kun je bestellen wat je wilt. Dat geeft toch een volledig ontspannen vakantiegevoel?

Vind jouw perfecte all inclusive in Hurghada, Egypte

Hurghada in Egypte is een gezellige stad en een populaire bestemming voor verschillende soorten vakantiegangers. Gezinnen die een familiehotel belangrijk vinden, duikvrienden of stellen die de rust van een hotel voor volwassenen opzoeken. Met wie je ook gaat, je vindt in Hurghada altijd een all inclusive hotel naar jouw wens. In meerdere hotels organiseert het animatieteam leuke activiteiten voor jong en oud. En voor de kleintjes is er vaak een kidsclub. De kids vervelen zich geen moment terwijl jij met een lekker drankje ontspant op het strand. Naar Hurghada zonder kinderen? In je adults only hotel is genoeg te beleven voor sportievelingen en liefhebbers van een luxe wellness komen helemaal tot rust. Ook over eten hoef je je geen zorgen te maken. Alle maaltijden zijn geregeld, je hoeft alleen nog maar te genieten. 

Ontdek Hurghada: van prachtige koralen tot een woestijnsafari

Van september tot en met mei is het met gemiddeld 25 graden heerlijk weer in Egypte, perfect om te genieten van zon, zee en mooie bezienswaardigheden in Hurghada. Zo is de Rode Zee een paradijs voor snorkelaars en duikers. Op slechts enkele meters diepte ontdek je de mooiste koralen, wuivende anemonen en felgekleurde tropische vissen. Ook aan land is Hurghada een geweldige bestemming voor je all inclusive vakantie. Een safari door de ongerepte woestijn met een bezoek aan de bedoeïenen is een ervaring die je niet snel vergeet. Dagje shoppen in Hurghada? Slenter dan eens over de grote souk (markt), bekijk de bedrijvigheid op een gezellig terras of bezoek de grootste moskee van de stad. Wanneer ga jij genieten van een all inclusive vakantie in Hurghada? Veel plezier!