All inclusive vakantie op Gran Canaria

Van de zon genieten in de mooiste hotels

Een all inclusive vakantie betekent onbezorgd genieten. Al voordat je op vertrekt weet je precies waar je aan toe bent qua kosten en zorgeloos genieten is gegarandeerd. Zo ook op het Spaanse eiland Gran Canaria! Hier vind je waanzinnig mooie hotels, met de lekkerste buffetten. En misschien wel het allermooiste, op de Canarische Eilanden schijnt bijna altijd de zon. Je kunt dus ook in de winter even aan de kou ontsnappen om van een welverdiende all-in vakantie te genieten. Dus of je nu alleen maar in de zon wilt liggen en luieren of er ook op uit wilt om bijvoorbeeld het kleine dorpje Gáldar of het natuurgebied bij Maspalomas wilt ontdekken: een all inclusive hotel is een prima uitvalsbasis!

Met de hele familie op vakantie in de zomer of in de winter? Dan is een all inclusive hotel op Gran Canaria een echte aanrader! Door de zwembaden, animatieteams en het overheerlijke eten hoef jij nergens meer aan te denken en kan de hele familie genieten.
Wil jij eens een keer ultiem vakantie vieren, helemaal niks doen, volledig in de watten gelegd worden? In adults only hotels zijn kinderen vanaf een bepaalde leeftijd (aangegeven per hotel) welkom en vaak zijn deze hotels modern en strak ingericht. Ideaal om even helemaal tot rust te komen.

Bekijk alle all inclusive vakanties op Gran Canaria: