Tunesië all inclusive

  1. Home
  2. Vakantie
  3. All inclusive
  4. Tunesie

Beleef Tunesië all inclusive

Ultiem genieten in de mooiste all-in resorts

Tunesië is de plek bij uitstek voor een all inclusive vakantie, Tunesië is namelijk gezegend met waanzinnig mooie zandstranden waar de mooiste hotels en resorts aan zijn gebouwd. Hier is werkelijk overal aan gedacht zodat jij all inclusive Tunesië op zijn best ervaart.

Waarom all inclusive Tunesië?

  • Veel all-in hotels aan het strand
  • Uitgebreide all inclusive formules
  • Zonzekere vakantiebestemming

Een vakantie vol ontspanning en lekker eten in Tunesië

Zoals een all inclusive vakantie hoort te zijn

Of je nu naar Tunesië gaat om je te vergapen aan de cultuur of om te zonnebaden, één ding is zeker: je doet dit het best vanuit je luxe all inclusive hotel. 

All inclusive hotels Hammamet

Hoewel Tunesië de ideale vakantiebestemming is voor een luiervakantie, is het absoluut de moeite waard om je hotel eens te verlaten om de omgeving te verkennen. Slenter over de markten, de ‘souks’, in Hammamet waar de meest kleurrijke souvenirs en geurige kruiden worden verkocht. Die zelfde heerlijke kruiden proef je ’s avonds terug in de internationale gerechten die bij het buffet voor je klaar staan.

Sousse en Monastir

In iedere badplaats in Tunesië kun je waanzinnige all inclusive hotels terug vinden. Zo kun je ook terecht in Sousse, waar de ommuurde medina die echte pure sfeer heeft behouden of in Monastir, waar een bezoekje aan de jachthaven eigenlijk niet mag ontbreken.

Goedkoop all inclusive naar Tunesië

Je vindt in Tunesië all inclusive hotels en resorts in alle soorten en maten. Dus of je nu kiest voor een luxe vijfsterren hotel of een kleinschaliger driesterrenhotel, je vindt altijd een all inclusive vakantie die bij jouw wensen past.

All inclusive vakanties Tunesië