All inclusive Portugal

  1. Home
  2. Vakantie
  3. All inclusive
  4. Portugal

All inclusive vakantie in Portugal

Onbezorgd genieten in dit veelzijdige vakantieland

Wegdromen bij de waanzinnig mooie kustlijn aan de Algarve, of je verwonderen over de natuur op bloemeneiland Madeira: het wordt allemaal nóg relaxter als je dit doet in een all inclusive hotel. Je weet al voor je op vakantie gaat precies wat jouw vakantiekosten zullen zijn en ter plaatse hoef jij je niet op zoek naar een plek om te eten. Heerlijk even een vakantie lang nergens aan denken en alleen maar ontspannen, dat doe je tijdens een all inclusive vakantie in Portugal.

In Portugal geniet je op jouw manier van je all inclusive vakantie. Of dat nu betekent dat je heel de dag languit op je ligbedje van de zon geniet met een drankje in je hand of liever wat actiever bezig bent: een all inclusive hotel is de ideale uitvalsbasis.


Ultiem genieten van jouw all inclusive vakantie

Ontdek Portugal op de meest ontspannen manier

All inclusive hotels Portugal

De all inclusive hotels in Portugal liggen op de mooiste plekjes, van pal aan het strand tot bovenop een indrukwekkende klif. Hier komt het je aan niets te kort en hoef jij je nergens zorgen over te maken. Er wordt namelijk iedere dag heerlijk voor je gekookt zodat jij alleen nog maar de lekkerste gerechten op hoeft te scheppen bij het buffet. Dat wordt smullen! Lekker luieren en nergens aan denken staan hier dus voorop, maar wie wat actiever bezig wilt zijn kan zich uitleven op bijvoorbeeld een tennisbaan of meedoen met het animatieteam dat bij veel all inclusive hotels in Portugal aanwezig is. 

Madeira all inclusive 

Madeira is één van de plekken in Portugal waar je bij Sunweb jouw all inclusive vakantie kunt boeken. Dit waanzinnig mooie bloemeneiland is absoluut de moeite waard om te verkennen en hoe kan dat nou nog fijner dan wanneer je na een dag wandelen thuiskomt en je aan kunt schuiven voor het avondeten? Daarnaast is een dagje wandelen zo afgewisseld met lekker zonnebaden aan het zwembad terwijl je van de hapjes en drankjes die inclusief zijn geniet. 

All inclusive Albufeira

Als je all inclusive in Albufeira verblijft kun je er ook nog makkelijk opuit om een (mid)dagje weg te gaan. Bezoek één van de prachtige stranden in de omgeving, shop till you drop in het oude centrum en geniet van de zon. Maar dat allemaal wel terwijl jouw hotel piekfijn in orde is en alles voor tijdens jouw verblijf geregeld is.