Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Appartement in Barcelona huren

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Appartement
  4. Spanje
  5. Barcelona

Huur een appartement in Barcelona en verken de stad

Barcelona is de zonnige Catalaanse hoofdstad met de Sagrada Familia en andere iconische architectuur van Antoni Gaudí. De stad is verdeeld in verschillende bruisende wijken met smalle straatjes waar je de was aan de balkons ziet hangen. Daarnaast heb je natuurlijk het gezellige stadsstrand Barceloneta en de eindeloze shopmogelijkheden. Gaat jouw volgende vakantie naar deze waanzinnige stad aan de Costa Brava in Spanje en zoek je een plek om te overnachten? Vanuit een appartement Barcelona verkennen is een fantastische keuze. Het fijne van een appartement huren in Barcelona is dat je echt een eigen plek hebt met vaak een woonkamer en keuken. Voor die keer dat je even niet uit eten wilt of iets in de koelkast wilt bewaren. Daarnaast kan het fijn zijn om wat meer ruimte te hebben als je reist met een groep of je familie. Welk appartement lijkt jou wel wat?

Voel je even een local vanuit je appartement in Barcelona

In Barcelona dompel je je onder in het Spaanse leven en het bijbehorende ritme en geniet je van de mooiste bezienswaardigheden. De stad leent zich perfect voor een romantische citytrip, een uitje ter ere van een vrijgezellenfeest of een viering van een bijzondere verjaardag met de hele familie. En of je nou op budget reist of dat geld geen rol speelt; je vindt in Barcelona een appartement dat perfect aansluit bij jouw wensen. Kies dus vooral voor een appartement in Barcelona met voorzieningen die passen bij jouw reisgezelschap. Wil je het liefst zo dicht mogelijk bij het strand zitten? Of vind je het leuker om in een wijkje te zitten met wat lokaal leven om je heen? Verblijf je in een appartement in Barcelona, dan voelt het haast alsof je er woont. En ja, dat Spaanse leven is echt prima toeven.

Ga jij mee in het Spaanse ritme?

In Barcelona dompel je je onder in het Spaanse leven en het bijbehorende ritme. Bezoek de mooie winkelstraat Passeig de Gracia waar ook de iconische Casa Mila en Casa Batlló van Gaudí te bewonderen zijn. Wandel de Ramblas af en zie het standbeeld van Columbus tot hoog in de lucht prijken. Volg zijn vinger die wijst naar het door hem ontdekte Amerika, maar ook naar het iets dichterbij gelegen strand van Barcelona. Je staat ondertussen versteld van de hoeveelheid ontbijtzaakjes, brunchtenten, restaurants en barretjes die de stad vult met gezelligheid en lekker eten en drinken. Je zou hier jarenlang elke dag ergens anders kunnen eten. Doe na het eten van bijvoorbeeld een rijkgevulde paella aan het strand een siësta in je appartement in Barcelona, drink rond een uur of zes een kopje koffie of ‘chocolate con churros’ (dikke chocolademelk met gefrituurde deegstengels) en ga tegen tienen ergens dineren. Je kunt tot in de late uurtjes de stad in, om vervolgens voldaan in je appartement in Barcelona te eindigen. Waar check jij in komende vakantie?