Een helderblauwe zee met zon en strand in Spanje

Vakantie in april

  1. Home
  2. Vakantie
  3. April

De fijnste plekken voor een zonvakantie in april

Geniet van een heerlijke zonvakantie in april en ontdek de mooiste bestemmingen waar de zon heerlijk schijnt en de temperaturen al aangenaam zijn. Of je nu droomt van een luxe all inclusive hotel in Lanzarote, een last minute verblijf direct aan het strand in Gran Canaria, of je wilt duiken in het prachtige Egypte. Met de brede selectie aan zonnige bestemmingen is er voor iedereen een perfecte locatie voor een heerlijke zonvakantie in april. Boek vandaag nog jouw ideale vakantie. Waar ga jij naartoe?

Vakantie, april, zon: dat is voordelig genieten!

Op vakantie in april is een heerlijk vooruitzicht: je komt net de winter uit, het voorjaar dient zich aan maar het is nog niet warm genoeg. Maar als je dan in april naar de zon gaat: wat voor type accommodatie kies je dan? Wil jij goedkoop naar de zon in april? Kies dan voor een budget vakantie of voor een last minute zonvakantie. Geniet van de zon, zee en het strand in een fijn all inclusive hotel. Als je meer avontuur zoekt, kun je voor verschillende adresjes kiezen en een huurauto. En het fijne is, als je wilt kun je je reis boeken inclusief vlucht, transfer en verblijf. Geen onverwachte kosten dus. Klinkt goed toch? 

Onze tips voor jouw zonvakantie in april

Blijft soms best lastig om te kiezen, zo’n zonvakantie in april! Bekijk daarom gerust onze blog met daarin 5 redenen om in april op vakantie te gaan en welke bestemmingen jij het beste kunt bezoeken. Wat dacht je van een weekje op de prachtige witte stranden van Lanzarote, wandelen door de meest fascinerende landschappen van het Portugese eiland Madeira, of een onontdekt paradijs in Egypte verkennen? Tips genoeg voor een geslaagde zonvakantie in april.