Vakantie in april

  1. Home
  2. Vakantie
  3. April

Op vakantie in april

Bekijk alle vakanties en profiteer van zonzekerheid

De winter zit er bijna op! Maar nog niet helemaal… Ben jij ook zo toe aan Vitamine D? Om te ontsnappen aan de Aprilse grillen en zeker te zijn van zon, is het slim om het vliegtuig te nemen naar warmere oorden. Een weekje zon, zee, strand en helemaal niks doen geeft je nieuwe energie! 

Hier schijnt de zon in april

Wie in april op vakantie gaat, kan op verschillende bestemmingen al genieten van heerlijk weer. Wat dacht je van Griekenland, waar het in april gemiddeld 21 graden is? Of kies voor Spanje of Portugal, waar het kwik ook al snel richting de 20 graden stijgt. Mag het nog wat warmer voor jou? Dan zijn de Canarische Eilanden of het Portugese Madeira een goede optie! Als je van luieren op het strand houdt zijn deze temperaturen heerlijk en wanneer je er graag op uit gaat om nieuwe dingen te ontdekken is het daar nog niet te warm voor.

Goedkoop op vakantie

Wanneer je buiten de schoolvakanties op vakantie gaat, is dat vaak een stuk voordeliger dan binnen de schoolvakanties. Het is dan ook een goed idee om in april op vakantie te gaan, want de kans is groot dat je een goede aanbieding vindt.

Geniet van de rust in het laagseizoen

Een foto op Navagio Beach op Zakynthos? Of met één van de blauwe torens in Santorini? In april is de kans groot dat jij een prachtige foto kan maken op deze mooie plekken. Terwijl deze in het hoogseizoen druk bezocht worden door toeristen, is het in april veel rustiger. Hierdoor kan je de tijd nemen om het perfecte Instagram plaatje te maken!

 

Vind je vakantie met vertrek in april