Vakantie in april 2023

  1. Home
  2. Vakantie
  3. April

Op vakantie in april

De fijnste plekken voor een zonvakantie in april

Op zoek naar een bestemming voor jouw zonvakantie in april? Dan ben je bij Sunweb aan het juiste adres. Of je nu in april 2023 op zonvakantie of stedentrip wilt: wij hebben de beste deals voor je. Ontdek de beste bestemmingen waar de zon heerlijk schijnt en de temperaturen al aangenaam zijn.

 

Zonvakantie in april: hier schijnt de zon

In april op vakantie naar de Canarische eilanden, betekent gegarandeerd zon. Ga  bijvoorbeeld naar Lanzarote of, Gran Canaria. Wil je graag duiken? Dan is Egypte een perfecte bestemming voor een zonvakantie in april. Zomaar een aantal bestemmingen voor je zonvakantie in april. Kun je wel wat inspiratie voor zonvakanties gebruiken? Bekijk dan onze blog barstensvol tips over zonvakanties in april.

Vind je vakantie met vertrek in april

Wat je allemaal wil weten over jouw zonvakantie in april

Vakantiebestemmingen april 2023

Vakantie, april, zon: dat is voordelig genieten! 

Op vakantie in april is een heerlijk vooruitzicht: je komt net de winter uit, het voorjaar dient zich aan maar het is nog niet warm genoeg. Maar als je dan in april naar de zon gaat: wat voor type accommodatie kies je dan? Je kunt natuurlijk kiezen voor zon, zee, strand in een fijn all-inclusive-hotel. Of als je wat meer avontuur wilt, kun je voor verschillende adresjes kiezen en een huurauto. En het fijne is, als je wilt kun je je reis boeken inclusief vlucht, transfer en verblijf. Geen onverwachte kosten dus. Klinkt goed toch? 

Onze tips voor jouw zonvakantie in april 2023

Blijft soms best lastig om te kiezen, zo’n zonvakantie in april! Bekijk daarom gerust onze blog vol reistips voor je vakantie in april. Wat dacht je van deze 5 redenen om voor Lanzarote te kiezen6 redenen voor een vakantie naar Madeira, of dit onontdekte paradijs in Egypte: tips genoeg voor een geslaagde zonvakantie in april.