Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Gebouwen aan de kust van Ibiza

Balearen

De Spaanse eilandengroep Balearen

Ontdek Mallorca, Ibiza en Menorca

De Spaanse eilandengroep, de Balearen, ligt in de Middellandse zee tussen Spanje en Afrika in. Het bestaat uit 4 hoofdeilanden, namelijk Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera en een aantal onbewoonde eilandjes. Met Sunweb vlieg je tegen een scherpe prijs naar Mallorca, Menorca en Ibiza. Deze eilanden hebben een paar dingen met elkaar gemeen: je vindt er talloze mooie stranden en verstopte baaitjes, kunt er in de lekkerste restaurants eten en proeft er van de Spaanse cultuur. Eén ding is zeker: op de Balearen kun jij vast en zeker jouw ideale vakantiebestemming vinden!
Combineer je zon, zee en strand graag met een dagje stad? Dan kun je op Mallorca je hart ophalen in de stad Palma de Mallorca. Maar je bezoekt er ook de mooiste kleine plaatsjes, zoals Valldemossa en meest waanzinnige baaitjes. Voor een langgerekt zandstrand, dat rustig afloopt in zee ben je in de badplaats El Arenal aan het juiste adres.
Het kindvriendelijke eiland Menorca is perfect voor cultuur- en strandliefhebbers! Er is hier ontzettend veel te zien, de stranden zijn schitterend en in de vele plaatsjes kun je aanschuiven in gezellige barretjes en restaurants. Je vindt hier geen grote, hippe feesten, maar knusse gezelligheid is er aan de orde van de dag!
Op Ibiza kun je kiezen voor authentieke Spaanse dorpjes, het grotere Ibiza-Stad, kleinschalige tapasbarretjes of ultra hippe restaurants. Jaarlijks worden de grootste trendy feesten gehouden op dit eiland, maar als je niet van feesten houdt kun je op talloze andere plekken rustig vakantievieren. Een eiland vol tegenstellingen met voor ieder wat wils!