Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Excursiereis Rhodos

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Excursiereizen

Onbezorgd genieten van een vakantie inclusief excursies op Rhodos

Op zoek naar een volledig georganiseerde vakantie? Ga dan dit najaar met Sunweb op excursiereis naar Rhodos. Buiten een uitgebreid excursieaanbod is er nog veel meer inbegrepen. Zo is de reis inclusief bagage, snelle hotel check-in, transfers en zijn ontbijt en diner inbegrepen in de prijs. Gedurende je verblijf is er professionele Nederlandstalige reisleiding aanwezig om je van alle gemakken te voorzien. Tijdens deze groepsreis zie je al het moois wat Rhodos te bieden heeft. Buiten de excursies die binnen het pakket vallen bieden wij ook extra uitjes aan. Aan jou de keuze: de hele dag weg of af en toe ontspannen in het hotel. Een excursiereis met Sunweb biedt gegarandeerd een unieke ervaring waar je met een gezellige groep unieke herinneringen opdoet.

Benieuwd naar de hele reis? Bekijk het dagprogramma van de excursiereis op Rhodos onderaan deze pagina.

Een excursiereis met Sunweb:

  • Inclusief diverse dagexcursies
  • Nederlandstalige reisleiding
  • Op basis van halfpension

Dagprogramma Rhodos

Dag 1
-Opvang van de Nederlandstalige reisleiding op de luchthaven
-Transfer naar hotel Blue Sky City Beach Rhodos
-Welkomstsessie inclusief een heerlijke cocktail

Dag 2
-E-biketour met gids door het middeleeuwse Rhodos-stad

Dag 3
-Vrije dag
-Optioneel bij te boeken: wandeling met gids door de Sinaasappel vallei inclusief een traditionele Griekse lunch.

Dag 4
-Eilandtour met gids waar we in een bus de volgende hoogtepunten bezoeken: Filerimos klooster, vlindervallei, de schilderachtige kust van Sorini, het bergdorp Kritinia, wijnfabriek Ambona het middeleeuwse kasteel van Monolithos. Deze tour is inclusief een lunch in een traditionele Griekse taverne.

Dag 5
-Vrije dag
-Optioneel bij te boeken: Kookcursus op een Griekse boerderij waar je leert gerechten (als Mousaka en Spanakopita) te bereiden op de authentieke manier.

Dag 6 
-Vrije dag

Dag 7 
-Vrije dag
-Optioneel bij te boeken: Tijdens deze dagexcursie varen we via de Turkse kustlijn naar het idyllische eiland Symi. Op het eiland genieten we van een traditionele lunch en kun je rustig het prachtige dorp Yialos verkennen. Ook maakt de boot een stop bij Panormitis, waar het beroemde 12-eeuwse klooster van Sr. Michael te bezoeken is.

Dag 8
-Transfer naar de luchthaven van Rhodos