Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
  1. Visum
  2. Egypte

Visum voor Egypte aanvragen

Voorkom gedoe op de luchthaven en vraag nu alvast jouw visum aan!

Sharm el Sheikh

Wanneer je op vakantie gaat naar Sharm el Sheikh hoef je geen visum te kopen. Bij aankomst ontvang je een gratis visum die voor 15 dagen geldig is. Pas wanneer je op excursie gaat naar andere delen van Egypte zoals Caïro of Luxor zal je een visum moeten aanschaffen.

Ga je langer dan 15 dagen naar Sharm el Sheikh? Dan koop je ter plaatse bij de grens een visum van 25 USD.

Overige bestemmingen Egypte

 

Let op! Check onze FAQ voor actuele updates omtrent visa. 

 

Er zijn 3 manieren om het visum van Egypte aan te schaffen: 

1. Direct bij het boeken kun je in de boekingsstappen het visum bijboeken voor 31,- Euro per persoon. Je ontvangt dan bij jouw reisbescheiden 1 week voor vertrek een voucher voor het visum. Je geeft deze voucher af bij onze lokale vertegenwoordiger op de luchthaven in Egypte, die vervolgens het visum afgeeft.

Na boeken kun je het visum altijd nog bijboeken via Mijn Sunweb.

Als je bent ingelogd in Mijn Sunweb kies je voor ‘boeking bewerken’ in het menu links van de pagina. Vervolgens kies je bovenaan de webpagina voor ‘2. Voorkeuren’. Hier kan onder het kopje ‘Arrangementen’ het visum voor Egypte per persoon worden bijgeboekt. Na het aanvinken van het visum kies je voor ‘opslaan’. Vervolgens wordt het prijsoverzicht getoond en kun je de wijziging definitief opslaan. Binnen 24 uur na het maken van de wijziging wordt er per e-mail een aangepaste factuur verstuurd.