Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Twee mensen die op het strand zitten van Lefkas, Griekenland

Hotel Lefkas, Griekenland

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Hotel
  4. Griekenland
  5. Lefkas

Boek een hotel op het zonovergoten eiland Lefkas

Ben je op zoek naar veel zon maar ook naar prachtige natuur, witte stranden, prachtige cultuur en cuisine? Laat het Griekse eiland Lefkas dan je volgende zonbestemming zijn. Via Sunweb boek je gelijk een accommodatie naar wens, bijvoorbeeld een Excellent-resort met zwembad of aan het strand. Of een trendy boutique hotel op Lefkas, op maar een paar stappen lopen van het centrum. Met een verblijf via Sunweb heb je hoe dan ook een goede thuisbasis om het eiland te ontdekken. De Grieken staan bekend om hun gastvrijheid dus vraag gerust tips aan de lokale bewoners. Zij wijzen je in de richting van schilderachtige kustplaatsjes, oude kloosters en imposante rotswanden. Enthousiast geworden? Ontdek dan nu welk hotel in Lefkas bij jou past.

Ontdek Lefkas vanuit een fijn hotel

Lefkas, ook wel Lefkada, heeft ongeveer 117 kilometer aan kustlijnen. Het wegennet op dit eiland wordt als een van de beste van Griekenland genoemd. Reden genoeg om in alle rust het eiland te ontdekken, zonder geregel! Met een fly & drive vakantie ontdek je het authentieke Lefkas op je eigen ritme. Sunweb verzorgt voor jou de huurauto, het programma en de hotels. Hoef jij alleen nog maar te genieten. Wil je samen met je partner op een bijzondere romantische vakantie? Wij hebben alvast de meest knusse hotelletjes, romantische stranden en restaurants voor je samengesteld. Geniet optimaal van quality time. Gaat je voorkeur uit naar een kleinschalig boutique hotel op Lefkas? Bekijk zelf rustig alle accommodaties, om je perfecte zonvakantie samen te stellen.

Witte stranden en kleine baaitjes

De naam Lefkas komt van het Griekse woord Lefkos, wat wit betekent. En dat komt weer door de witte rotsen waar het Griekse eiland bekend om staat. Maar ook de witte stranden zijn prachtig. Aan de oostkust liggen deze stranden beschut tussen kleine schilderachtige baaitjes. Hier kom je alleen met een boottocht over het azuurblauwe water. Liever met benen op vaste grond? Ga dan zonnen in Agios Ionannis, met uitzicht over oude windmolens. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in het klooster van Faneromeni en Englouvi, midden in de bergen. Vanuit een fijn boutique hotel heb je het eiland aan je voeten. Klaar voor je volgende zonvakantie op Lefkas?