Kasteel aan de kust van Tossa de Mar in de Costa Brava, Spanje

Hotel Tossa de Mar

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Hotel
  4. Spanje
  5. Tossa de Mar

Een hotel in pittoresk Tossa de Mar aan de Costa Brava

Als er één plaats aan de Costa Brava idyllisch is, dan is het Tossa de Mar. Dit sfeervolle en familievriendelijke stadje ligt zo’n 12 kilometer ten noorden van het bruisende Lloret de Mar en is in tegenstelling tot Lloret de Mar een rustige badplaats vol historie. Er is een prachtig strand, gezellige boulevard, fijn centrum en genoeg activiteiten en bijzondere bezienswaardigheden. Tel daar de warme temperaturen van zo’n 30 graden in de zomer bij op en je vakantie is compleet. De intieme baaien in de omgeving van de badplaats maken Tossa de Mar een extra aantrekkelijke vakantiebestemming. In welk hotel in Tossa de Mar check jij je volgende vakantie in?

Voor ieder reisgezelschap een passend hotel in Tossa de Mar

Of je nu met je familie, vrienden of je geliefde naar Tossa de Mar gaat, je vindt altijd een geschikt en fijn hotel. Sommige hotels zijn kindvriendelijk, doordat ze een miniclub en een kinderzwembad hebben. Juist liever een adults only hotel om met je vrienden of partner een rustige vakantie te beleven? Ook die vind je in Tossa de Mar. Wil je nergens aan hoeven denken zodra je in je hotel aankomt, dan is een all inclusive hotel in Tossa de Mar een absolute aanrader. Geniet iedere dag van verschillende vers bereide maaltijden en neem een verkoelende duik in het zwembad zo vaak als je wilt. Is je behoefte aan vitamine D ineens heel groot en wil je snel richting de zon? Ook last minute vind je vast een heerlijk hotel in Tossa de Mar aan de Costa Brava waar je geniet van een welverdiende (zon)vakantie.

Luieren aan het strand en op pad in Tossa de Mar

Tossa de Mar is één van de meest authentieke plaatsen van de Costa Brava. Blikvanger is de imposante stadsmuur om het oude gedeelte van Tossa de Mar: Vila Vella. Vanaf de vuurtoren in de ommuurde oude stad heb je bovendien waanzinnig uitzicht. Meer weten van de historie van Tossa de Mar? In het Municipal Museum in de binnenstad leer je er alles over. Ben je wel avontuurlijk aangelegd? Huur dan een quad in het nabijgelegen Lloret de Mar, hike richting Blanes over de kustwandelroute Caminos de Ronda of neem een duikles vanaf het bekendste strand van Tossa de Mar: Playa Gran. Wil je er graag een dag op uit? Dan is het culturele trip naar Barcelona een goed idee. Met een huurauto rijd je in minder dan anderhalf uur naar deze levendige stad. Welke bezienswaardigheden aan de Costa Brava ontdek jij vanuit je hotel in Tossa de Mar?