rotsachtige kustlijn met helderblauw water en bootjes op malta

Last minute Malta

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Malta

Last Minute naar de zon in Malta

Zon, zee en cultuur in overvloed

Wil jij er even tussenuit naar de zon? Als je last minute Malta wilt ontdekken kan dit perfect tijdens een korte trip en als je er wat langer tussenuit wilt kun je ook nog uitstapjes maken naar buureilanden Comino en Gozo!

Waarom last minute Malta?

  • Cultuur in overvloed
  • Spectaculaire activiteiten
  • Bijzondere stranden

Last minutes Malta

Een culturele zonvakantie op Malta

Zon, zee, strand en cultuur!

Tijdens een last minute op Malta is de keuze helemaal aan jou: ga je non stop van de zon genieten aan bijvoorbeeld het zwembad bij jouw hotel of op de kleine zandstranden en rotsstranden die er te vinden zijn? Je kunt de dagen waarin je aan jouw kleurtje werkt natuurlijk ook afwisselen met leuke uitstapjes!

Last Minute Mellieha

Er zijn niet veel grote zandstranden op Malta. Zonnen op het langste zandstrand van Malta kan in Mellieha, een badplaats waar het je aan niets te kort komt. Niet zo gek dus, dat hiernaartoe veel last minutes te boeken zijn. Neem een duik in het helderblauwe zeewater om af te koelen of, nog beter, maak een boottochtje waar je zo vanaf de boot het water in springt! 

Gozo en Comino

Onderdeel van de Maltese republiek zijn de eilanden Gozo en Comino. Maak een dagtochtje naar deze prachtige eilanden of verblijf heel jouw last minute vakantie op één van deze kleine, maar veelzijdige eilanden. De Blue Lagoon bij Comino is een absolute must see, dat wil jij toch ook niet missen? Zulk blauw zeewater zie je maar zelden in Europa. 

Actie en avontuur

Zoek het avontuur op tijdens jouw last minute door bijvoorbeeld te abseilen van indrukwekkende kliffen of verken de natuur op een mountainbike. Je kunt natuurlijk ook de betoverende onderwaterwereld ontdekken door te gaan duiken en/of snorkelen tijdens jouw last minute vakantie op Malta! 

Valhetta en Mdina

Als er twee steden zijn die wij op Malta aanraden te bezoeken, zijn het Valhetta en Mdina. In Valhetta kun je je vergapen aan de barokarchitectuur, dwalen door de smalle steegjes, een drankje drinken op één van de trappen of van het uitzicht genieten bij de Upper en Lower Barakka Gardens. Nog meer zin in stad en cultuur tijdens jouw last minute tripje naar Malta? In Mdina lijkt het alsof je zo de geschiedenis in gestapt bent. Je kijkt je ogen uit bij alle mooie gebouwen, kun je heerlijk eten bij verschillende restaurantjes en genieten van de rust om je heen. Mdina is grotendeels autovrij en daardoor heerlijk rustig!