Last minute Marokko

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Marokko

Last minute sprookje in Marokko

1000 en 1 nacht tijdens een zonvakantie in Marokko

Als je voor een last minute Marokko kiest kun je je onderdompelen in de wonderlijke wereld van Marrakech en zonnebaden op de oneindige stranden van Agadir. Zowel voor cultuur als zonliefhebbers is een last minute naar Marokko een goed idee!

Waarom last minute Marokko?

  • Even in een totaal andere wereld
  • Prachtige stranden van Agadir
  • Cultuur en sfeer

Een vakantie voor al je zintuigen

Ontdek de vele kanten van sfeervol Marokko

Als je voor jouw last minute afreist naar Afrika ben je verzekerd van een heerlijk klimaat. Waar het kwik in de zomermaanden boven de dertig graden uitstijgt, wordt in de wintermaanden een aangename temperatuur rond de twintig graden behaald. In het veelzijdige Marokko kun jij precies kiezen waar je zin in hebt: ga je cultuursnuiven in Marrakech? Of ga je voor een ontspannen vakantie op het strand in Agadir?

Last minute Marrakech

Als je in Marrakech in de oude medina (de oude stad) rondwandeld worden alle zintuigen geprikkeld. Op het bekendste en grootste plein van Marrakech, Djemaa el Fna staan talloze kraampjes met kleurrijk textiel, schaaltjes, geurige  kruiden en smaakvolle vruchten en andere lekkernijen. Tussen de kraampjes zullen slangenbezweerders je proberen te verleiden tot een foto en vertonen straatartiesten hun kunsten. Naast dit bekende plein zijn er talloze kleinere souks, markten, te vinden waar je tijdens jouw last minute in Marrakech de mooiste souvenirs kunt scoren. Buiten de ommuurde oude medina ligt het moderne deel van de stad. 

Last minute strandvakantie in Agadir

Voor een heerlijke strandvakantie ben je in Agadir op het juiste adres. Deze badplaats staat bekend om het brede en schone zandstrand, dat langzaam afloopt in zee. Je kunt er van een heerlijk kopje Marokkaanse muntthee genieten op een van de terrassen, tot in de late uurtjes dansen in de uitgaansgelegenheden en van zowel westerse als typisch Marokkaanse gerechten genieten in de vele restaurants. Bezoek de souk El Had om mooie souvenirs te kopen, zodat je altijd terug kunt denken aan jouw last minute vakantie in Agadir. Vergeet vooral niet af te dingen!

Droomvakantie in de mooiste hotels

Kies het type verblijf dat bij jou past. Zo kun je kiezen voor echte familiehotels, met zwembaden en glijbanen voor het hele gezin of dompel je helemaal onder in Oosterse sferen in een sfeervolle riad. Zo bepaal jij waar je na een zonnige dag in Marokko weer 'thuiskomt' om op te laden voor een nieuwe dag vol ontdekkingen! 

Vind jouw perfecte last minute Marokko: