Vakantie met waterpark

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Waterpret

Vakantiepark met waterpark

De leukste hotels met glijbanen

Roetsjen van de leukste glijbanen tijdens je vakantie? Er is niets leuker dan urenlang plezier in de mooiste vakantieparken met waterpark. Bij Sunweb vind je de leukste resorts en hotels met glijbanen en all inclusive vakanties met aquapark. Er is voor ieder wat wils, want waterpret op vakantie is leuk voor jong én oud! 

 

 

Zeg ja tegen een vakantiepark met waterpark
Wij hebben de leukste vakantieparken met waterpark voor je geselecteerd. Urenlang zwemplezier gegarandeerd! Het enige wat jij nog maar hoeft te doen is genoeg zwemkleding inpakken, want het waterpark vormt het hoogtepunt van jouw vakantie. Ontdek de leukste waterparken met glijbanen, watertrechters, waterspeeltuinen en watertoestellen voor de kinderen. Laat je ook eens inspireren door de 10 leukste waterpretparken in Europa voor een spetterend uitstapje of dagje weg tijdens je reis. Wil je echt ultiem genieten en opladen op vakantie? Boek dan een all inclusive vakantie met aquapark en je weet zeker dat de kinderen zich de hele dag vermaken. Terwijl zij de hele dag van de ene glijbaan naar de andere glijden, geniet jij op een ligbedje van de lekkerste hapjes en drankjes. Dit is pas echt onbezorgd genieten van een zonvakantie. Meer inspiratie nodig voor de leukste vakanties met kinderen? Bekijk alle kindvriendelijke vakanties.

Op zoek naar een hotel of vakantiepark met glijbanen?
Staat vakantie voor jou gelijk aan zo vaak mogelijk van de glijbaan kunnen roetsjen? Dan is een hotel met glijbanen een goed idee voor jouw volgende zonvakantie. De combinatie van zon en zwemplezier vormt de perfecte basis voor een ontspannen familievakantie waar iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Voor kinderen is er niets fijner dan alles uit te proberen en het zwembad in te plonzen. Wij hebben naast hoge en snelle glijbanen ook accommodaties met glijbanen en faciliteiten voor de kleinsten tot 4 jaar. Klinkt heerlijk toch? Of ga jij liever voor een ander type vakantie? Bekijk alle zonvakanties en ontdek jouw ideale zonvakantie!