Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Kindervakanties

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Kindvriendelijk

Op vakantie met het hele gezin

De leukste, kindvriendelijke vakanties

Bij Sunweb boek je de leukste kindervakanties. Dit zijn kindvriendelijke vakanties waar je met het hele gezin van geniet. Bij deze vakanties zijn basisfaciliteiten als babybedjes en kinderzwembaden aanwezig. Speeltoestellen, zwembaden met glijbanen en een enthousiast animatieteam maken het feestje voor de kinderen compleet!

Weet jij al waar je vakantie wilt vieren met de kinderen? Bij ons vind je een ruim aanbod aan kindervakanties in Spanje, Turkije, Griekenland en andere fijne bestemmingen! Kies voor een appartement of all inclusive kindervakantie waarbij alles is inbegrepen. Kan jij ook niet wachten? Klik dan snel verder!

Meer informatie over kindervakanties vind je in de reisinformatie over kinderen.

Zorgeloos met kinderen op vakantie
Wanneer je met (kleine) kinderen op vakantie gaat, wil je dat alles goed geregeld is. Daarom is het fijn als jouw verblijf van alle faciliteiten is voorzien. Denk aan een apart kinderzwembad, een strand dat geleidelijk afloopt in de zee en ruim opgezette kamers. Bij sunweb mag je meer verwachten; een entertainment club, veel sport en spel en een hoop waterpret. Wij zorgen ervoor dat voor jong en oud voldoende plezier, maar ook ontspanning is. Er staat voor jou altijd een fijn ligbedje klaar bij het zwembad en zorgen we dat de vakantieadressen vaak gunstig gelegen zijn. Zo hoef je nooit ver voor een heerlijke stranddag, of juist voor een bezoek aan het dichtstbijzijnde stadje.

Een onvergetelijke kindervakantie
Wat maakt jouw vakantie onvergetelijk? Elke dag een nieuw avontuur? Of juist in alle rust genieten van elkaar? Ons aanbod aan kindervakanties is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Boek een vakantie in één van onze fijne vakantieparken, of ontloop juist de drukte en ontspan in je eigen bungalow. Wanneer je volledig ontzorgt wil worden hebben wij voldoende adresjes met een fantastische Kids club. Zo hebben de kinderen elke dag plezier en geniet jij van je rust en hun glimlach.