Terug

Wintersport in Le Massif du Dévoluy

Destination image
Pistes
6 Km
37 Km
50 Km
7 Km
100 Km
Totaal
Liften
1
6
17
Hoogte
2500m
1500m
Gletsjer
0
Loipe
35Km
Funpark
1
bekijk alle accommodaties in Le Massif du Dévoluy

Algemene informatie

Het skigebied van Superdévoluy en La Joue du Loup, Le Massif du Dévoluy, is de ideale budgettopper van de zuidelijke Alpen. Hier krijg je 100 kilometer aan pistes nog voor een vriendelijke prijs. De sneeuw van het noorden komt hier samen met de zon van het zuiden, wat de perfecte combinatie vormt voor de ideale wintersport condities.

De lager gelegen pistes zijn heerlijk breed en dus uitstekend geschikt voor de beginnende skiër of boarder. De hogergelegen pistes bieden een leuke uitdaging voor gevorderden. Voor de echte cracks zijn er goede off-piste mogelijkheden en uitdagende zwarte pistes, zoals de zwarte afdaling
Le Mur. Voor freestylers is er in Superdévoluy het snowpark Mushroom Park met half-pipe, quarter-pipe, meerdere jumps en een boardercross. Zelfs de nog niet zo ervaren wintersporter kan hier een eerste, voorzichtige kennismaking met freestylen maken.

Een groot gedeelte van de pistes van Superdévoluy ligt op noordhellingen. Dit geeft veel zekerheid wat betreft de sneeuwcondities. Bovendien worden de kunstsneeuwvoorzieningen regelmatig uitgebreid, zodat ook de lagergelegen delen en de dalafdaling op niveau gehouden kunnen worden.
Lees verder Minder informatie
Populaire bestemmingen in Le Massif du Dévoluy

Populair skigebied bij de volgende reizigers

Stellen
Jonge families
Bekijk alle accommodaties in Le Massif du Dévoluy
naar boven