Terug

Wintersport in Le Massif du Dévoluy

Destination image
Pistes
6 Km
37 Km
50 Km
7 Km
100 Km
Totaal
Liften
1
6
17
Hoogte
2500m
1500m
Gletsjer
0
Loipe
35Km
Funpark
1
bekijk alle accommodaties in Le Massif du Dévoluy

Algemene informatie

Skigebied Le Massif Dévoluy - Één van de grootste gebieden in de zuidelijke Alpen

Le Massif Dévoluy is een uitstekend gebied bestaande uit Superdévoluy en La Joue du Loup en is geschikt voor skiërs en snowboarders van elk niveau. Hier krijg je 100 kilometer aan pistes nog voor een vriendelijke prijs. Het is één van de grootste gebieden in de zuidelijke Alpen. Het gebied ligt zuidelijk wat zorgt voor veel zonnige dagen. Hier komt de sneeuw van het noorden samen met de zon van het zuiden, kortom de perfecte combinatie!

Klein maar fijn

De lage pistes zijn iets vlakker en dus uitstekend geschikt voor de beginnende skiër of boarder. De hoger gelegen pistes bieden veel mogelijkheden voor gevorderden. Voor de meest ervaren wintersporters zijn er goede off piste mogelijkheden en uitdagende zwarte pistes, zoals de zwarte afdaling ‘La Mure’. Een groot gedeelte van de pistes van Superdévoluy ligt op noordhellingen. Dit geeft veel zekerheid wat betreft de sneeuwcondities. Bovendien worden de kunstsneeuwvoorzieningen regelmatig uitgebreid, zodat ook de lagergelegen delen en de dalafdaling op niveau kunnen worden gehouden.

Een freestyle park voor iedereen

Voor freestylers is er in Superdévoluy het snowpark 'Mushroom Park' met half-pipe, quarter-pipe, meerdere jumps en boardercross. Zelf de nog niet zo ervaren wintersporter kan hier de eerste voorzichtige kennismaking met freestylen maken.

Lees verder Minder informatie
Populaire bestemmingen in Le Massif du Dévoluy

Populair skigebied bij de volgende reizigers

Stellen
Bekijk alle accommodaties in Le Massif du Dévoluy
naar boven