Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Green Fields Durbuy

De meest magische vakantie in België

Een onvergetelijke autovakantie naar de Ardennen

Ga voor een wonderbaarlijke zomer met Green Fields

Deze zomer staat je een onvergetelijke tijd te wachten in misschien wel het mooiste plaatsje van de Belgische Ardennen, Durbuy. De tot in detail ingerichte DeamVille-site die elk jaar te vinden is op het wereldberoemde festival Tomorrowland, wordt deze zomer exclusief opgebouwd op een voormalig golfterrein van maar liefst 35 hectare groot. Dit magische vakantiepark wordt zo ruim opgebouwd dat iedereen in zijn eigen 'bubbel' kan verblijven. Daardoor is werkelijk iedereen welkom en is het de perfecte plek voor een vakantie voor vriendengroepen, families of bedrijven.

Je kunt kiezen uit tal van verschillende overnachtingsplekken. Ga je voor een gezellige tent, of kies je voor een unieke boomhut of luxe glampinglodge? En niet alleen je verblijf is bijzonder. Yogasessies in de ochtend, rustgevende massages, relaxen aan het zwembad met een cocktail... Je bent hier echt even in een andere wereld. De grote feesten die er normaal op Tomorrowland zijn kunnen dit jaar niet plaatsvinden, maar wie van een feestje houdt kan via een koptelefoon naar DJ-sets luisteren alsof je het live meemaakt. 

Ontdek de magie van Green Fields

De mooiste verblijven

Je kunt kiezen uit verschillende prachtige logeerplekjes tijdens jouw verblijf op Green Fields. Zo kun je op drie verschillende manieren het unieke en luxe glamping concept van Green Fields ervaren. Kies voor de PomPom Room, de vier persoons Nature Deluxe Room of de luxe Experimental Room.

Je kan het ook hogerop zoeken in een knusse boomhut of jezelf van ultieme luxe voorzien in de Skybox. Daar heb je vanaf je terras niet alleen een waanzinnig uitzicht over de vallei, maar je hebt er ook de luxe van electra en je eigen sanitair.

 

In de Dreamlodge ervaar je de luxe van een houten huisje, maar heb je toch dat echte knusse tentgevoel. Begin de dag op een luie strandstoel voor de tent, waar je jouw plannen kunt smeden voor de komende vakantiedag. Of kies voor de knusse Kokono, een houten coconnetje waar je je na een dag uitleven in de Ardennen kunt terugtrekken.

Op avontuur met de Adventure Valley Pas

Wie aan de Ardennen denkt, denkt al gauw aan natuur, buiten zijn en survivallen. Met de Adventure pas van Adventure Valley Durbuy ga je gegarandeerd een te gekke tijd tegemoet. 

Voor vriendengroepen en families is er in dit ruim opgezette park ontzettend veel te beleven. Wat dacht je van een klimparcours vol uitdagingen en hindernissen? Of sjees over het bike-parcour van twee kilometer,  over bruggen en hindernissen. 

Je kunt er met de hele familie in banden over een baan van 200 meter glijden of de rotswanden trotseren door middel van de ijzeren hulpstukken in de rotsen. Ook is er een toffe speeltuin en speciale activiteiten voor kinderen onder de zes jaar. Met ook nog een klimmuur van maar liefst 25 meter hoog, een super tof nettenpark (het lijkt net een reuzen-trampoline!) en een klimbos op verschillende niveaus weet je het wel zeker: hier kan je je oneindig vermaken!

 

Sport & entertainment

De avonden worden in Green Fields ontzettend gezellig afgetrapt: met een drankje proosten op een gezellige zomer, gevolgd door gezellige muziek. Live optredens maken de avonden nóg gezelliger. 

Waar kun je nog meer aan meedoen tijdens jouw verblijf? Denk aan:

- Lekkere dingen proeven tijdens Tastes of the World concepten
- Gezellige pub games
- Sportactiviteiten zoals volleybal, mini-voetbal etc.
- En nog veel meer!