Zonvakanties
 • Home
 • Zoek en boek
Wintersport
 • Home
 • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Cyprus all inclusive

 1. Home
 2. Vakantie
 3. All inclusive
 4. Cyprus

Vier all inclusive vakantie op Cyprus

Laat je volledig in de watten leggen op dit schitterende eiland

Wanneer je op Cyprus all inclusive vakantie viert, betekent dat onbezorgd genieten. Bij jouw verblijf is namelijk ontbijt, lunch, diner inbegrepen én je kunt de gehele dag door drankjes bestellen. Je kunt kiezen uit de mooiste all inclusive hotels en resorts op Cyprus om jouw vakantie door te brengen. 

Ga jij de hele dag in de zon relaxen op het strand of aan het zwembad? Of wil je tijdens jouw all inclusive vakantie op Cyprus ook nog de omgeving ontdekken?

Waarom all inclusive Cyprus?

 • Onbezorgd genieten
 • Het hele jaar door op vakantie
 • Combinatie van cultuur en zon

Cultuur, zon, zee, strand en lekker eten!

Tijdens een all inclusive vakantie op Cyprus kan het allemaal

Cyprus is een waanzinnige bestemming voor cultuurliefhebbers. De eeuwenoude cultuurschatten die op dit eiland te vinden zijn ontdek je makkelijk vanuit jouw keurig verzorgde all inclusive hotel. Voordat je op pad gaat begin je met een stevig ontbijt, om 's middags even aan het strand of zwembad te relaxen. Ook 's avonds kun je je te goed doen aan een uitgebreid buffet.

Waar op Cyprus vind je jouw all inclusive hotel?

Veel all inclusive hotels en resorts op Cyprus liggen pal aan het strand. Perfect, want als je een dagje (of een weekje) alleen maar wilt ontspannen is een ligbedje hier nooit ver van je verwijderd. Als je in Paphos en Ayia Napa all inclusive wilt genieten kun je uit verschillende hotels kiezen, maar ook in Protaras en Limassol kun je uit luxe all-in plekjes kiezen. 

Cyprus all inclusive hotels: