All inclusive Mallorca

  1. Home
  2. Vakantie
  3. All inclusive
  4. Spanje
  5. Mallorca

All inclusive vakantie op Mallorca

Ontdek het veelzijdige Mallorca tijdens jouw onbezorgde vakantie

Een all inclusive vakantie naar Mallorca betekent onbezorgd genieten. Wil jij alleen maar uitrusten van jouw hectische leven in Nederland? Dan kun je hier in de mooiste all inclusive hotels dagen lang op een ligbedje zonnen en van allerlei lekkere hapjes en drankjes proeven. Maar ook als je de mooie baaitjes en leuke plaatsen wilt leren kennen, kun je als onbezorgde thuishaven voor een fijn all inclusive hotel kiezen.

All inclusive resorts en hotels op Mallorca

Er zijn veel all inclusive hotels op Mallorca te vinden. Je kunt kiezen voor een luxe vakantie pal aan het strand, of voor een wat kleinschaliger hotel. Als je een echte familievakantie zoekt zijn er hotels met de leukste kinderanimatie en talloze activiteiten, terwijl Mallorca ook de perfecte plek is voor een all inclusive adults only vakantie. In de luxe adults only hotels, waar kinderen pas vanaf een bepaalde leeftijd zijn toegestaan (aangegeven per hotel) kun je heerlijk genieten met zijn tweetjes. Geen spetters van de bommetjes die gemaakt worden in het zwembad dus, terwijl jij van de zon ligt te genieten!

Op Mallorca combineer je all inclusive met een stedentrip

Twijfel je tussen een stedentrip of een strandvakantie? Zoek niet verder! Want de prachtige stad Palma de Mallorca is het bezoeken meer dan waard, en de volgende dag lig jij weer lekker met een cocktail aan het zwembad. Ontdek dit eiland in Spanje op jouw manier, maar wel volledig onbezorgd en ontspannen.

Mallorca all inclusive hotels: