All inclusive vakantie op Mallorca

Onbezorgd genieten van al het moois

Een all inclusive vakantie naar Mallorca betekent onbezorgd genieten. Wil jij alleen maar uitrusten van jouw hectische leven in Nederland? Dan kun je hier in de mooiste hotels dagen lang op een ligbedje zonnen en van allerlei lekkere hapjes en drankjes proeven. Maar ook als je de mooie baaitjes en leuke plaatsen wilt leren kennen, kun je als onbezorgde thuishaven voor een fijn all inclusive hotel kiezen. Twijfel je tussen een stedentrip of een strandvakantie? Zoek niet verder! Want de prachtige stad Palma de Mallorca is het bezoeken meer dan waard, en de volgende dag lig jij weer lekker met een cocktail aan het zwembad. Ontdek dit eiland in Spanje op jouw manier, maar wel volledig onbezorgd en ontspannen.

All inclusive familievakanties op Mallorca

Zowel met jonge als oude kinderen ben je op Mallorca aan het juiste adres. De langgerekte zandstranden die langzaam aflopen in zee zijn perfect voor kleintjes, maar ook volwassenen vermaken zich er prima! De hotels waar vaak voor gezellig vermaak is gezorgd zorgen ervoor dat iedereen het hier naar zijn zin heeft.

All inclusive adults only vakanties op Mallorca

Wanneer je er samen even tussenuit wilt, is het waanzinnig mooie eiland Mallorca een absolute aanrader. Echt onbezorgd genieten doe je pas in de luxe adults only hotels, waar kinderen pas vanaf een bepaalde leeftijd zijn toegestaan (aangegeven per hotel). Geen spetters van de bommetjes die gemaakt worden in het zwembad dus, terwijl jij van de zon ligt te genieten!