1. Home
  2. Vakantie
  3. All inclusive
  4. Spanje
  5. Ibiza

All inclusive vakantie op Ibiza

Onbezorgd genieten van dit prachtige Spaanse eiland

Ibiza is een eiland waar je op talloze verschillende manieren vakantie kan vieren, maar een all inclusive hotel als uitvalsbasis is altijd een goed idee! Een all inclusive vakantie op Ibiza betekent dat je niet voor onaangename financiële verrassingen komt te staan in restaurants, je onbezorgd kunt genieten én de mogelijkheid hebt om het eiland te verkennen. Je verblijft bijvoorbeeld all inclusive in Playa d'en Bossa, maar ook in het bruisende San Antonio of het noordelijk gelegen kleine plaatsje San Miguel. 

Ga jij met jouw familie met kinderen op vakantie? Deze hotels zijn uitermate geschikt voor kids! Denk hierbij aan kinderzwembaden (soms met glijbaantjes!) en mini- en kidsclubs. De kinderen komen hier niets te kort en als de kinderen genieten, dan doe jij dat toch ook?
Jij wilt liever vakantie vieren in een hotel waar geen kinderen bommetjes maken in het zwembad, er geen miniclubs zijn en waar je in alle rust met jouw partner of vrienden van de zon kunt genieten. Dan ben je in deze hotels aan het juiste adres!

Vind jouw perfecte all inclusive vakantie op Ibiza: