Goed verzekerd op vakantie

Onbezorgd op vakantie

Het is belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. Hoewel je altijd hoopt het niet nodig te hebben, kun je voor vervelende financiële verrassingen komen te staan wanneer dit niet goed geregeld is. Bij Sunweb sluit je jouw reis- en/of annuleringsverzekering af bij de betrouwbare Nederlandse verzekeraar de Europeesche verzekeringen. Sluit daarom hier jouw reisverzekering af of lees verder voor meer informatie.

Reisverzekering

Bepaal precies voor jouw vakantie wat je wilt verzekeren. Met de flexibele opties van de Europeesche verzekeringen is de basis goed geregeld en kun je naar wens jouw verzekering optimaliseren.

Sluit reisverzekering af

Annuleringsverzekering

Je wilt natuurlijk nooit een vakantie annuleren, maar soms is het noodgedwongen nodig om jouw vakantie te annuleren of tijdens de vakantie af te breken. Een annuleringsverzekering dekt (deels) jouw gemaakte kosten.

Sluit annuleringsverzekering af

Belangrijke informatie

Dat het belangrijk is om goed verzekerd te zijn staat vast. Maar daarnaast is het belangrijk dat jij zelf bepaald wat en hoe jij dit precies regelt. Heb jij vragen over de reis- en of annuleringsverzekering? Hier vind je de antwoorden. 

Meer informatie