Zonnige kust van Lanzarote, Spanje

Hotel Lanzarote boeken

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Hotel
  4. Spanje
  5. Lanzarote

Boek jouw hotel op Lanzarote en ontdek dit bijzondere eiland

Ben je op zoek naar een hotel op Lanzarote? Dan ga je op vakantie naar een onwaarschijnlijk mooi eiland dat ondanks het toerisme haar eigen karakter heeft weten te behouden. Je vindt hier bijvoorbeeld geen grote billboards of uit de grond gestampte wolkenkrabbers, maar je kijkt je ogen uit in de mooie stadjes met witte huisjes en de bijzondere stranden. De zee is rustiger, de kleur van het water is anders, het licht is zelfs anders. Met name het vulkanische landschap en de bijzondere natuur maken dit Spaanse Canarische Eiland een betoverende bestemming. Wist je dat Lanzarote geregeld het decor is voor reclames van grote automerken vanwege het maanachtige landschap? Meer dan genoeg redenen om dit eiland eens met eigen ogen te bewonderen.

Een hotel op Lanzarote voor iedereen

Lanzarote is voor elk type reiziger een heerlijke vakantiebestemming. Jongeren, stellen, families met kinderen of senioren vinden allemaal een hotel op Lanzarote dat bij hen past. Wil je op Lanzarote een hotel boeken, dan vind je hier veel hotels met een rustige ligging en privacy voor bijvoorbeeld een romantisch verblijf met je lief. Andere hotels zijn weer helemaal gericht op gezinnen waar de kinderen zich goed vermaken. Veel hotels op Lanzarote hebben namelijk een mini-, kids-, en/of teenage club waar zij de tijd van hun leven hebben. En jij daardoor ook weer! Met wie je ook vakantie gaat vieren, je vindt een hotel op Lanzarote dat perfect past bij jouw situatie en wensen. Wil jij jezelf écht eens verwennen tijdens je vakantie op Lanzarote? Een luxe hotel met vijf sterren, met of zonder een all inclusive formule is dan een heerlijk vooruitzicht, toch? Als je op korte termijn het Spaanse eilandleven wilt verkennen, dan is een last minute naar Lanzarote een perfect idee.

Stranden, grotten en vulkanen op Lanzarote

Veruit de meeste hotels op Lanzarote bevinden zich aan de zuidkust van het Canarische Eiland. Daar vind je ook de mooiste stranden van Lanzarote. Op het populaire Playa de Papagayo kun je goed snorkelen, op het lange beschutte strand van Puerto del Carmen vind je altijd wel een plekje en Playa de Flamingo is fijn met kindjes door het kalme water en fijne zand. Het eiland is niet groot, dus alle bezienswaardigheden op Lanzarote zijn eenvoudig bereikbaar. Je rijdt makkelijk vanuit je hotel op Lanzarote van het zuiden naar het noorden. Bezoek in het noorden bijvoorbeeld de bijzondere grot Cueva de los Verdes met een ondergronds gangenstelsel waar soms ook concerten worden gegeven door de bijzondere akoestiek. Niet te missen is uiteraard het Timanfaya National Park waar je het bijzondere vulkaanlandschap in volle glorie kunt bewonderen en ervaren. Waar ga jij als eerste heen vanuit je hotel op Lanzarote?