Hotel in Las Palmas de Gran Canaria

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Hotel
  4. Spanje
  5. Las Palmas de Gran Canaria

Heerlijk ontspannen in je hotel in Las Palmas de Gran Canaria

Gran Canaria is het eiland van zon, zee en strand, maar ook historie en ongerepte natuur. Al deze elementen komen samen in Las Palmas de Gran Canaria. De hotels in deze hoofdstad zijn dan ook een heerlijke uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. Zowel in de zomer als in de winter is het goed toeven op het eiland, of je nu in een luxe hotel middenin het historische centrum van de stad zit of in een hotel pal aan het strand. Of heb je de voorkeur voor een hotel met uitzicht op de grootste haven van de Canarische eilanden, zodat je eindeloos vissers- en zeilboten in en uit ziet varen? Met een huurauto ontdek je eenvoudig de rest van het eiland: van de zonnige zuidkust tot het bergachtige binnenland. Er zijn zoveel redenen om vakantie te vieren op dit Spaanse eiland. Welk hotel in Las Palmas de Gran Canaria wordt het startpunt van jouw zonvakantie?

Fijne hotels in Las Palmas de Gran Canaria voor ieder reisgezelschap

Een hotel in Las Palmas is zo gevonden, of je nu met familie, vrienden of je geliefde naar Gran Canaria gaat. Dompel je onder in luxe in een all inclusive hotel in het hart van de stad. Ultiem ontspannen doe je in de wellness, in de rooftop bar is het dagelijks genieten van verfrissende cocktails, sporten doe je gratis in de sportschool van je hotel en natuurlijk trek je zoveel baantjes als je wilt in het zwembad. Met liefde gemaakte maaltijden maken je vakantiegevoel in een all inclusive hotel compleet. Zit je graag op loopafstand van het strand voor een dagelijkse duik in zee? Dan is een kleinschalig hotel aan de kust voor een romantische week weg met je geliefde een goed idee. Ga je met vrienden of familie? Kies dan voor een accommodatie met ruime kamers zodat er plek is voor iedereen en natuurlijk fijn als er animatie voor de kinderen bij zit. Snel vertrekken naar de zon? Ook last minute vind je op Gran Canaria in Las Palmas de fijnste hotels.

Op ontdekking vanuit je hotel in Las Palmas de Gran Canaria

Vanuit je hotel in Las Palmas de Gran Canaria liggen de zomerse activiteiten en bezienswaardigheden voor het oprapen. De stad grenst aan de zee, dus voor een strandvakantie zit je hier helemaal op de juiste plek. Kies jij voor een hotel aan de kust of in de binnenstad? Overal in Las Palmas vind je sporen van vroeger. De wijk Vegueta barst van de koloniale gebouwen en andere historische blikvangers, zoals het Colombus-museum en het Plaza de Santa Domingo. In de Calle Triana is het goed winkelen, terwijl met kinderen het aquarium Poema del Mar een aanrader is. Het authentieke Spanje zie je ook terug in de Mercado del Puerto: een knusse, overdekte markt waar handelaren van allerlei lokale gerechten, groenten, vis en vlees verkopen. Na een dag op pad te zijn geweest, is het prettig thuiskomen in je hotel in Las Palmas de Gran Canaria. Welk hotel wordt jouw favoriet?