kustlijn van cyprus met azuurblauwe zee en rotsen

Last minute Cyprus

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Cyprus

Vier jouw last minute vakantie op Cyprus

Een last minute vakantie naar Cyprus staat in het teken van heel veel cultuur en natuurlijk een heerlijk weertje. Het kruispunt van Europa, Azië en Afrika beschikt over prachtige stranden waar je jouw verstand even helemaal op nul kan zetten. De grootste trekpleister is het rijke Kykkos klooster en deze is zeker het bezoeken waard. Cyprus heeft een gevarieerde keuken die veel weg heeft van de Griekse keuken, met tal van specerijen en heerlijke kruiden. Wil jij goedkoop naar dit schitterende eiland? Boek dan jouw last minute naar Cyprusen geniet van een welverdiende zonvakantie!

Waarom last minute Cyprus?

  • Een groot openluchtmuseum
  • Het 'kruispunt' van Europa, Azië en Afrika
  • Het eiland van Aphrodite

Vind jouw ideale Last Minute Cyprus:

Wat ga jij doen tijdens jouw last minute op Cyprus?

Ontdek de leukste plaatsjes en bezienswaardigheden

Met Sunweb kan je naar verschillende plaatsen in Cyprus, namelijk het gezellige Paphos, het bruisende Ayia Napa, Protaras, Limassol, Polis en Droushia.

Bruisende badplaatsen

Overal op Cyprus kun je eten in heerlijke restaurantjes en van een verkoelend drankje nippen op sfeervolle terrassen. Zin in een lekker nachtje dansen? Het Ayia Napa is the place to be. Maar ook in Larnaca, Limassol en Paphos kun je in bars en clubs met de voetjes van de vloer. 

Openluchtmuseum

Cyprus heeft een rijke geschiedenis waar meerdere landen de dienst hebben uitgemaakt. Deze elementen zijn goed terug te vinden op het bijzondere eiland en het wordt daardoor ook wel gezien als een groot openluchtmuseum. Zo bezichtig je in Limassol de opgravingen van Kourion en Amathus en kun je je in Paphos aan de mooiste archeologische bezienswaardigheden die op de Unesco Werelderfgoedlijst staan vergapen.

Wil jij nog meer prachtige last minutes bewonderen? Kijk dan op onze algemene last minutes pagina.