Egyptische stad El Gouna aan het water

Last minute El Gouna

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Egypte
  5. El Gouna

Last minute El Gouna

Zin in een unieke combinatie van actie en rust?

Het gemoedelijke en moderne El Gouna is een waar paradijs voor elke Egypte- en zonliefhebber. De schitterende en bruisende badplaats is een toevluchtsoord voor veel toeristen die willen genieten van een volledig verzorgde vakantie naar magisch Egypte.
De stad wordt ook wel eens het Venetië van Egypte genoemd doordat El Gouna bestaat uit verschillende eilanden, die gescheiden worden door kanalen maar verbonden worden door bruggen.
Het aan de Rode Zee gelegen El Gouna heeft een bijzondere onderwaterwereld en wordt daardoor onder veel vakantiegangers gezien als een duik- en snorkelparadijs. Niet voor niets is El Gouna zo populair. Daarnaast beschikt El Gouna over prachtige lagunes en voor de liefhebbers verschillende kitesurfspots. In El Gouna staat altijd wind en daarom behoren deze spots zonder twijfel tot de wereldtop.

Waarom El Gouna?

  • Prachtige Lagunes
  • Duik- en snorkelparadijs
  • Kitesurf spots

Waarom El Gouna?

El Gouna is een mondaine badplaats en straalt, mede door de bijzonder chique hotels, een en al luxe uit. De indrukwekkende jachthaven werkt ook goed mee aan dit beeld. In de jachthaven van El Gouna liggen de mooiste schepen en is daarom ook zeker het bezoeken waard.
El Gouna beschikt over prachtige stranden die langzaam aflopen in de zee, waardoor het voor kinderen een relatief veilige plek is. Winkelen in El Gouna is ook erg leuk. De stad heeft veel gezellige boetiekjes in het gezellige centrum. Meer Egyptische last minutes zien? Neem dan eens een kijkje op onze algemene Egypte last minutes pagina.