Blauw bootje op het water bij Hurghada

Last Minute Hurghada

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Egypte
  5. Hurghada

Last minute Hurghada

Bruisende badplaats met prachtige stranden wachten op je!

Hurghada behoort tot de populairste Egyptische badplaatsen langs de bijzondere Rode Zee. Met een uitgestrekte boulevard van ongeveer 38 kilometer lang hoef jij je hier nooit te vervelen. Dit zonnige vakantieparadijs is de ultieme vakantiebestemming in Egypte.

Hurghada bestaat uit verschillende delen en is daardoor geliefd bij een uiteenlopende doelgroep. Zo zijn er Dahar, Sakkala en Ahiaa. Dahar is het oude gedeelte van Hurghada. Hier vind je de oudste souk (markt) van de stad. Op deze markt kun je de meest uiteenlopende producten vinden. Sakkala is het moderne toeristische centrum. Hier zijn de mooiste hotels te vinden en ben je verzekerd van een bruisend nachtleven. Als laatste is er nog Ahiaa. In dit gedeelte van de kuststrook wonen veel lokale mensen en wordt er volop gebouwd aan de meest prachtige resorts en hotels.
 

Waarom Hurghada?

  • Levendige badplaats
  • Traditionele markt
  • Bruisend nachtleven met hippe clubs

Waarom Hurghada?

De meeste toeristen komen naar Hurghada om te genieten van de prachtige stranden. Veel van de stranden zijn privé en behoren bij hotels, maar er zijn ook een aantal openbare stranden waar je kunt genieten van de mooie omgeving. Een tip voor een leuk dagje uit is het bezoeken van de Giftun eilanden. Deze eilandjes bevinden zich voor de kust van Hurghada en zijn per boot te bereiken. Daar aangekomen vind je parel witte stranden en een helder blauwe zee. Andere Egypte last minutes ontdekken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene Egypte last minutes pagina.