Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
rieten parasols en ligbedjes op strand aan de rode zee, egypte

Winterzonvakantie Rode Zee

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon
  4. Egypte
  5. Rode Zee

Altijd mooi weer aan de Rode Zee

Ben jij op zoek naar een vakantiebestemming die je aan de winterse kou doet ontsnappen? Dan zit je helemaal goed aan de Rode Zee. Het is hier namelijk in november nog rond de 27°C. De prachtige regio Rode Zee bestaat uit de mooie badplaatsen Hurghada, El Gouna en Makadi Bay. Deze regio staat vooral bekend om de wonderschone onderwaterwereld en goudgele stranden. Helemaal ontzorgd worden? Er zijn genoeg all inclusive resorts te vinden. Het enige waar jij je dan nog druk over hoeft te maken is welke cocktail je bestelt.

Rode Zee vakanties voor iedereen!

Bij een vakantie aan de Rode Zee in Egypte denk je aan luxe all inclusive resorts waar het je aan niets ontbreekt. Het is daarom ook een ideale vakantiebestemming voor een vakantie met kinderen tijdens bijvoorbeeld de kerstvakantie. Prachtige hotels aan zee met schitterende zwembaden voor groot en klein, uitgebreide buffetten waar je drie keer per dag aanschuift en entertainment voor de kids. Even opladen in de Egyptische zon, en je kunt er weer helemaal tegenaan! Dus twijfel niet langer, want er zijn zo veel redenen voor een vakantie naar de winterzon.

In welke badplaats aan de Rode Zee vier jij vakantie deze winter?

De Rode Zee is een populaire bestemming voor vakanties het hele jaar door. Voor de duikers onder ons is het een waar paradijs: een van de weinige plekken op aarde waar de onderwaterwereld evenmooi is als bovenwater. Of je nou beginner bent, of al jaren je padi op zak hebt - duiken tussen de koraalriffen en vele gekleurde vissen is een aanrader voor iedereen. Ook qua cultuur haal je aan de Rode Zee je hart op. Bezoek Al Mina Masjid, de grootste moskee van Hurghada, flaneer door havenstadje Port Ghalib in Marsa Alam of ga op woestijnsafari. De temperaturen zijn in vergelijking met de hete zomers een stuk aangenamer, dus ideaal voor leuke uitstapjes aan deze prachtige badplaatsen aan de Rode Zee. Zie jij je al liggen op een goudgeel strand tijdens jouw vakantie in de winterzon