Winterzonvakantie Rode Zee

Zon, zee, strand in Egypte

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon
  4. Egypte
  5. Rode Zee

Altijd mooi weer bij de Rode Zee

Het hele jaar door boven de 20°C

Ben jij op zoek naar een vakantiebestemming die je aan de winterse kou doet ontsnappen? Dan zit je helemaal goed aan de Rode Zee. Het is hier namelijk in november nog rond de 27°C. Dat is toch heerlijk? Laad helemaal op in de Egyptische zon, geniet van de goudgele stranden en kom thuis met een lekker kleurtje.

De prachtige regio Rode Zee bestaat uit de mooie badplaatsen Hurghada, El Gouna en Makadi Bay, mooie stranden en luxe all inclusive resorts. Houd je van duiken en snorkelen? Neem een duik en laat je verrassen door de wonderschone onderwaterwereld van de Rode Zee. Op zoek naar een andere zonnige bestemming voor de wintermaanden? Bekijk al onze winterzonbestemmingen

Bij Sunweb maken we het je graag makkelijk. Daarom bundelen we al jouw zekerheden in één garantie: de Vakantiegarantie. Zo kun jij gerust je vakantie boeken en hoef je alleen nog maar te genieten. En mocht er iets wijzigen in jouw situatie of op bestemming? Geen zorgen, wij regelen het! Vind jouw ultieme winterzonvakantie naar de Rode Zee en pak direct je koffers.

Waarom de Rode Zee?

  • Gemiddeld 26°C in de winter
  • Betoverende onderwaterwereld
  • Indrukwekkende cultuurschatten

Vind je winterzonvakantie

Waarom Egypte?

Bij een vakantie aan de Rode Zee denk je aan luxe all inclusive resorts en een prachtige onderwaterwereld. Zie jij je al op een goudgeel strand liggen in deze winter? Struin door El Gouna of Hurghada, maak een woestijnsafari of ontdek de rijke cultuur van Egypte. 

All inclusive aan de Rode Zee

Aan de Rode zee vind je luxe all inclusive resorts met alles erop en eraan. Je wordt hier helemaal in de watten gelegd. De meeste hotels hebben zelfs een privéstrand! Vind je dit wel wat? Bekijk dan alle all inclusive winterzonvakanties in Egypte.

Winterzonvakanties aan de Rode Zee

Ben je op zoek naar een winterzonvakantie in deze prachtige Egyptische regio? Boek dan snel jouw winterzonvakantie naar de Rode Zee! Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies jouw perfecte vakantie uit. Op zoek naar een andere bestemming, zoals Portugal of Spanje? Bekijk al onze winterzonvakanties