Winterzonvakantie Marsa Alam

Woestijn, kristalhelder water en meer

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon
  4. Egypte
  5. Marsa Alam

Zoek deze winter de zon op in Marsa Alam

Winterzonvakantie in Egypte

Marsa Alam staat bekend om het uitgerekte woestijnlandschap, de adembenemende onderwaterwereld en de fijne all inclusive hotels. Het hele jaar door geniet je in Marsa Alam van een heerlijk klimaat. Deze Egyptische regio is daarom zeer geschikt als winterzonbestemming. Zoek jouw favoriete hotel uit, pak je koffers in en plof op het strand! Tijd voor een warme winterpauze.  

Bij Sunweb maken we het je graag makkelijk. Daarom bundelen we al jouw zekerheden in één garantie; de Vakantiegarantie. Zo kun jij gerust je vakantie boeken en hoef je alleen nog maar te genieten. En mocht er iets wijzigen in jouw situatie of op bestemming? Geen zorgen, wij regelen het! Vind jouw ultieme winterzonvakantie naar Marsa Alam.

Waarom Marsa Alam?

  • Gemiddeld 22 tot 27°C in de winter>
  • Indrukwekkend woestijnlandschap
  • Prachtige onderwaterwereld

Vind je winterzonvakantie

Waarom een winterzonvakantie in Marsa Alam?

Marsa Alam is een echt paradijs, zowel op het land als in het water. Spring de zee in en probeer een reuze schildpad te spotten of ga op woestijnsafari voor spectaculaire vergezichten. Dankzij de aangename temperaturen in de winter is Marsa Alam de ideale bestemming om bij te komen van de winterse kou, maar tegelijkertijd is het niet te warm om leuke activiteiten te ondernemen. Perfect toch?

All inclusive in Marsa Alam

In Marsa Alam vind je net als in de rest van Egypte prachtige all inclusive resorts waar je helemaal in de watten wordt gelegd. Je zult hier niets tekort komen. Veel hotels hebben zelfs hun eigen strand. Nadat je je bed uit stapt hoef je maar een klein stukje te lopen en je staat op het strand. Heb jij zin gekregen in een all inclusive winterzonvakantie in Marsa Alam? Wacht niet te lang en boek jouw vakantie.

Winterzonvakantie in Marsa Alam

Sta jij al klaar om je koffer in te pakken en op het vliegtuig te stappen? Boek dan hier jouw winterzonvakantie in Marsa Alam? Op zoek naar een andere bestemming? Bekijk al onze winterzonvakanties