Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Uitzicht over strand van Port Ghalib in Marsa Alam, Egypte

Winterzonvakantie Marsa Alam

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon
  4. Egypte
  5. Marsa Alam

Zoek deze winter de zon op in Marsa Alam

Marsa Alam, gelegen in het zuidoosten van Egypte, staat bekend als een waar paradijs. Op zoek naar zonzekerheid? Dan ben je in Marsa Alam aan het juiste adres. Met een gemiddelde temperatuur van 23 graden en 9 zonuren per dag is het hier tijdens de wintermaanden echt genieten. Helemaal ontspannen? In Marsa Alam vind je een grote selectie aan all inclusive resorts. Een echte aanrader is een vakantie in een The Three Corners hotel in Marsa Alam. Deze hotels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en grote aanbod aan faciliteiten. Of je nu last minute naar Marsa Alam afreist, of ver van tevoren boekt: genieten wordt het zeker!

Geniet van jouw winterzonvakantie in het sprookjesachtige Marsa Alam

Marsa Alam is een echt paradijs, zowel op het land als in het water. Spring de zee in en probeer een reuzenschildpad te spotten of ga op woestijnsafari voor een onvergetelijke ervaring. De onderwaterwereld in deze Egyptische badplaats is betoverend. Dankzij de aangename temperaturen in de winter is Marsa Alam de ideale bestemming om bij te komen van de winterse kou, maar tegelijkertijd is het niet te warm om leuke activiteiten te ondernemen, zoals een bezoekje aan een van de vele musea in Egypte. Perfect toch?

All inclusive of last minute naar Marsa Alam?

In Marsa Alam vind je net als in de rest van Egypte prachtige all inclusive resorts waar je helemaal in de watten wordt gelegd. Je zult hier niets tekort komen. Veel hotels hebben zelfs hun eigen strand. Nadat je je bed uit stapt hoef je maar een klein stukje te lopen en je staat op het strand. Heb jij zin gekregen in een all inclusive winterzonvakantie in Marsa Alam? Wacht niet te lang en boek jouw vakantie. Sta jij al klaar om je koffer in te pakken en op het vliegtuig te stappen? Boek dan hier jouw winterzonvakantie in Marsa Alam? Op zoek naar een andere bestemming? Bekijk al onze winterzonvakanties