Winterzonvakantie Sharm el Sheikh

Luxe, koraal en heel veel zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon
  4. Egypte
  5. Sharm el Sheikh

Vlieg naar Sharm el Sheikh voor zon in de winter

Een heerlijke winterzonvakantie in Egypte

Sharm el Sheikh is een regio in Egypte die bekend staat om het zonnige weer, prachtige koraal en de luxueuze hotels. Dankzij de aangename temperaturen in de winter is Sharm el Sheikh dé ideale winterzonbestemming. In november bijvoorbeeld is het hier nog rond de 27°C. Zie jij jezelf al zwemmen met manta's terwijl het in Nederland koud en regenachtig is? Pak maar in en stap in het vliegtuig naar deze fijne zonbestemming.

Bij Sunweb maken we het je graag makkelijk. Daarom bundelen we al jouw zekerheden in één garantie: de Vakantiegarantie. Zo kun jij gerust je vakantie boeken en hoef je alleen nog maar te genieten. En mocht er iets wijzigen in jouw situatie of op bestemming? Geen zorgen, wij regelen het. Vind jouw ultieme winterzonvakantie naar Sharm el Sheikh.

Waarom Sharm el Sheikh?

  • Gemiddeld 22 tot 27°C in de winter
  • Vlakbij de Sinaï-woestijn
  • Bewonder het kleurrijke koraal

Vind je winterzonvakantie in Sharm el Sheikh

Waarom een winterzonvakantie in Sharm el Sheikh?

De Egyptische badplaats Sharm el Sheikh heeft veel te bieden. Van rijke cultuur en een kleurrijke onderwaterwereld tot een levendig centrum en een prachtige woestijn. Dankzij het aangename klimaat is Sharm el Sheikh perfect voor een zomer- én winterzonvakantie. Neem een pauze van de Nederlandse winter, kom tot rust en ontdek het land van de farao's. Een ding is zeker: je kijk hier je ogen uit.

All inclusive in Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh is het paradijs van all inclusive hotels. Alles zit erop en eraan, je hoeft het resort niet eens af om er een fantastische vakantie van te maken. Heb jij zin gekregen in een all inclusive winterzonvakantie in Sharm el Sheikh? Wacht niet te lang en boek jouw vakantie.

Winterzonvakantie in Sharm el Sheikh

Sta jij al klaar om je koffer in te pakken en op het vliegtuig te stappen? Boek dan gelijk jouw winterzonvakantie in Sharm el Sheikh. Op zoek naar een andere bestemming? Bekijk al onze winterzonvakanties