Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
  1. Home
  2. Vakantie
  3. Egypte
  4. Sharm el Sheikh
Sharm el Sheikh

Vakantie Sharm el Sheikh

Algemene informatie

Ontdek de populaire badplaats

Een strandvakantie naar Sharm el Sheikh is de ideale keuze voor zonaanbidders en cultuurliefhebbers. Het is een zonovergoten vakantiebestemming in Egypte, gelegen in het Zuiden van schiereiland Sinaï en aan de Rode Zee. Hier maak je interessante uitstapjes naar bijvoorbeeld het Sint-Catharinaklooster waar Mozes de Tien Geboden zou hebben ontvangen. Of bezoek badplaats Dahab, wat “goud” betekent dankzij de mooie stranden, en dompel je onder in de hippiecultuur.

 

In Sharm el Sheikh heb je een ruime keuze aan luxe en betaalbare all inclusive hotels. Wij begrijpen dat het soms lastig is om een passende vakantie te vinden voor families. Daarom raden wij dit zeker aan als familiebestemming, want in veel resorts is er de hele dag vermaak voor jong en oud. Vele families gingen je al voor met een vakantie naar Sharm el Sheikh! Zo geniet jij onbezorgd van een heerlijke strandvakantie met een drankje in je hand, terwijl de kinderen plezier hebben in het aquapark of bij de miniclub.

 

Bewonder de onderwaterwereld

Ben jij in voor een uitdagende vakantie? Probeer dan wat duiklessen, welke in veel all inclusive hotels aangeboden worden, om vervolgens vol vertrouwen een sprong in het diepe te nemen. Duikers van over de hele wereld reizen af naar de Rode Zee om de koralen, manta’s en barracuda’s van dichtbij te kunnen bewonderen. Voel jij je graag als een vis in het water? Dan is een duikvakantie naar Sharm el Sheikh zéker aan te raden. 

 

De regen ontsnappen

Ben jij de regen in Nederland ook zat? Voor zonliefhebbers hebben we dan goed nieuws. In Sharm el Sheikh is het weer namelijk heel het jaar heerlijk. Aan het strand werk je goed aan je bruine kleurtje. Zelfs in de winterperiode is het hier nog rond de 20 ºC. Mocht je de kou dus willen ontsnappen, dan is een winterzonvakantie naar Sharm el Sheikh ongetwijfeld een goede optie.

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
19ºC
19ºC
22ºC
28ºC
30ºC
33ºC
35ºC
35ºC
34ºC
30ºC
27ºC
21ºC
Min.
12ºC
13ºC
16ºC
20ºC
22ºC
25ºC
28ºC
28ºC
27ºC
23ºC
21ºC
16ºC

Populaire accommodaties

Vluchtinformatie

De vliegreis

Je vliegt naar Sharm el Sheikh. Deze vlucht duurt ongeveer 5 uur. Bij aankomst op het vliegveld word je door de plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb opgewacht.