Last minute Karpathos

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last-minutes
  4. Griekenland
  5. Karpathos

Last minute Karpathos

Heb je zin om Karpathos te ontdekken?

Karpathos is één van de onontdekte pareltjes die Griekenland rijk is, het eiland is dan ook nog niet overspoeld met toeristen. Op het eiland vind je mooie stranden, bergdorpen en een prachtige natuur. In het plaatsje Amopi vind je de mooiste stranden van het eiland. De hoofdstad Karpathos-Stad is ook een prima uitvalsbasis om het eiland te ontdekken. Hier vind je veel gezellige tavernes en smalle straatjes waar je heerlijk kunt slenteren.

Karpathos is het kleine zusje van de grote eilanden Rhodos en Kreta, maar toch heeft Karpathos een eigen unieke sfeer. Op het eiland lijkt het net alsof je op een tropisch ver oord bent terecht gekomen, het enige verschil is dat je hier al binnen 4 uur vliegen bent. De kustlijn is zo’n 160 km lang, waardoor je altijd een leuk strand zult vinden. Zet vooral je duikbril op en ga snorkelen in het helderblauwe water. Dit mag zeker niet ontbreken op een vakantie op Karpathos!

Waarom Karpathos?

  • Wandelparadijs binnen Europa
  • Ongerept eiland
  • Combinatie van cultuur & zon

Amopi

Allermooiste stranden van Karpathos

Karpathos-stad

De hoofdstad van het eiland Karpathos             

Waarom Karpathos?

Karpathos heeft prachtige zandstranden met helderblauw water, authenthieke bergdorpjes en een ongerepte natuur. Karpathos wordt ook wel een wandelparadijs genoemd, door de goede verbinden op het eiland. Daarnaast zul je hier niet veel toeristen vinden, waardoor je zeker weten het Griekse sfeertje zult proeven! Wil je nu zelf binnenkort naar Karpathos toe? Boek dan nu een last minute naar Spanje bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina.

Bekijk alle last minutes naar Karpathos