Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
uitzicht op helderblauwe zee vanaf kust karpathos met bootjes, bergen en witte huisjes

Last minute Karpathos

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Griekenland
  5. Karpathos

Last minute Karpathos

Zin om last minute het onontdekte pareltje Karpathos teontdekken?  

Karpathos is één van de onontdekte pareltjes die Griekenland rijk is, het eiland is dan ook nog niet overspoeld met toeristen. Op het eiland staat bekend om haar mooie stranden, bergdorpen en een prachtige natuur. In het plaatsje Amopi vind je de mooiste stranden van het eiland. De hoofdstad Karpathos-Stad is ook een prima uitvalsbasis om last minute het eiland te ontdekken. Hier zijn veel gezellige tavernes en smalle straatjes waar je heerlijk kunt slenteren. 

Karpathos is het kleine zusje van de grote eilanden Rhodos en Kreta, maar toch heeft Karpathos een eigen unieke sfeer. Op het eiland lijkt het net alsof je op een tropisch oord bent terecht gekomen, het enige verschil is dat je hier al binnen 4 uur vliegen bent. De kustlijn is zo’n 160 km lang, waardoor je altijd een leuk strand vindt. Neem je duikbril mee en verken het helderblauwe water al snorkelend. Kun je niet wachten? Boek dan snel jouw last minute naar Karpathos.  

Waarom last minute Karpathos? 

Karpathos heeft prachtige zandstranden met helderblauw water, authentieke bergdorpjes en ongerepte natuur. Karpathos wordt ook wel een wandelparadijs genoemd, door de goede verbindingen op het eiland. Er zijn niet veel toeristen waardoor je het échte Griekse sfeertje proeft! Op zoek naar andere Griekse bestemmingen? Neem dan eens een kijkje op onze Griekse last minute pagina

Vind jouw ideale last minute naar Karpathos