Last Minute Santorini

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Griekenland
  5. Santorini

Last Minute Santorini

Wil jij ook graag de wereldberoemde zonsondergang op Santorini bekijken?

Santorini is het eiland wat bekend staat om zijn prachtige vulkaanstranden, de witte huisjes met blauwe daken en natuurlijk het prachtige wereldberoemde uitzicht bij het dorpje Oia. Wist je dat je ook kunt eilandhoppen? Zo kun jij naast Santorini ook de eilandjes Naxos, Paros of Mykonos ontdekken!

Santorini wordt door de Grieken één van de mooiste eilanden genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niks. Je vindt hier schilderachtige dorpjes waar je de authentieke sfeer kunt proeven, zwarte stranden met azuurblauw water en een groot aanbod aan excursies. Zo kun je per boot naar een vulkaan toe, het stadje Fira bezoeken dat op een kraterrand is gebouwd en zwemmen in natuurlijke hete bronnen. ’s Avonds sluit je dag af in één van de vele restaurantjes, en kan je daarna nog een bar induiken om wat Ouzo te drinken!

Waarom Santorini?

  • Eén van de mooiste Griekse eilanden 
  • Prachtige vulkanische stranden 
  • Witte huisjes met blauwe daken 

Waanzinnige zonsondergang en mooie Griekse huisjes.

Oudste badplaats van Santorini

Rondreis vulkanische Griekse eilanden.

Waarom Santorini?

Santorini behoort tot de Cycladen, wat een van de mooiste eilandengroepen zijn van Griekenland. Het is een vulkanisch eiland, met een eigen Grieks karakter. Witte huisjes, blauwe koepeldaken, prachtige stranden en een van de beroemdste zonsondergangen. Op Santorini vind je het allemaal! Wil jij dit allemaal zelf bekijken? Boek dan jouw last minute naar Santorini bij Sunweb! Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina !

Vind jouw ideale last minute Santorini: