Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
ronde baai met huisjes en veel groen op eiland kefalonia in griekenland

Last Minute Kefalonia

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Griekenland
  5. Kefalonia

Last Minute Kefalonia

Bezoek het authentieke Kefalonia!

Kefalonia is het eiland met de mooiste stranden, azuurblauwe wateren en beschutte baaitjes. Het is een relaxt en rustig eiland, waar je heerlijk kunt ontspannen. De badplaats Lassi is een populaire badplaats op Kefalonia. Dit is niet voor niks, de stranden lopen langzaam af en het zijn de mooiste stranden van het eiland! Lixouri is daarentegen een stuk rustiger dan Lassi. Het is een typische Griekse plaats met een haventje, en er zijn veel restaurantjes te vinden rondom het centrale plein.

 

Kefalonia behoort tot de Ionische eilanden en is van deze archipel ook het grootste eiland. Het staat bekend om de wijnen, honing en de kaas Myrzithra. Wist je dat het mooiste strand van Griekenland op Kefalonia ligt? Myrthos beach is een van de stranden je niet mag over slaan. Ook de stranden van Petani en Antisamos behoren tot de mooiste van Kefalonia! De druipsteengrot Drogarat is imposant, en ook zeker een bezoekje waard.

Waarom Kefalonia?

Kefalonia is een prachtig eiland om te ontdekken. Je vindt hier de mooiste stranden van heel Griekenland, gezellige tavernes en prachtige natuur. Het is een heerlijk relaxt eiland, waar je het nachtleven kan proeven in de hoofdstad van het eiland. Wil je Kefalonia zelf met eigen ogen zien? Boek dan nu een last minute naar Kefalonia bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina.