Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
twee mensen in een gele kajak door de aquablauwe zee langs de rotsachtige kust van Samos in Griekenland

Last minute Samos, Griekenland

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Griekenland
  5. Samos

Vier last minute vakantie op Samos in Griekenland

Krijg je vakantiekriebels en wil je zo snel mogelijk aan een zonnig strand liggen? Voor een zachte prijs vlieg je zo last minute naar het zonnige Samos in Griekenland. Samos is één van de mooiste Griekse eilanden van de Egeïsche archipel: het is bergachtig en groen, met veel dennenbomen en wijngaarden. Deze wijngaarden leveren ook de druiven voor de heerlijke lokale dessertwijn van Samos. Daarnaast is Samos een perfecte bestemming voor mooie natuurwandelingen, schitterende stranden, traditionele dorpen met typisch witgekalkte huisjes en gezelligheid in Samos-Stad. Ook de beroemde Griekse gastvrijheid, bijzondere historische bezienswaardigheden en het mediterrane klimaat zijn redenen om last minute naar Samos te vertrekken. Extra fijn: last minute vind je vaak een mooie aanbieding naar Samos. Waar wacht je nog op? Boek nu een enkeltje naar de zonnestralen. 

Ga je voor een all inclusive hotel of je eigen appartement?

Wat er naast alle bezienswaardigheden, het klimaat en de Griekse gastvrijheid nog meer fijn is aan Samos? Dat je er heel goede hotels en appartementen vindt, ook last minute. Of je nu met je partner, vrienden, met kinderen of alleen gaat: de keuze is reuze. Zo zijn er voor families veel hotels met animatie en kinderzwembaden, terwijl je voor een romantische vakantie juist weer kan kiezen voor een intiem, kleinschalig verblijf. Of boek een appartement met je eigen keuken zodat je ‘s morgens ontspannen je eigen ontbijtje klaar maakt. Schuif jij liever aan op vakantie? Op Samos vind je ook aanbiedingen op basis van logies met ontbijt of een halfpension waar ook het diner is inbegrepen. Wil je echt onbezorgd vakantie vieren? Boek dan een all inclusive naar Samos. Dan geniet je iedere dag van de lekkerste maaltijden en vaak onbeperkt drankjes. Met wie ga jij last minute naar Samos?

Ontdek de geboorteplek van Pythagoras

Naast prachtige zandstranden geniet je op Samos ook van een weelderige natuur. Op het groene eiland maak je mooie natuurwandelingen, bijvoorbeeld langs de watervallen in Potami en de Nachtegaalvallei. Daarnaast vind je op het eiland veel historische bezienswaardigheden en cultuur. Wist je bijvoorbeeld dat de wiskundige Pythagoras op Samos is geboren? De bekende badplaats Pythagorion is naar hem vernoemd. Hier vind je ook de oudste haven van de Middellandse zee, heerlijke visrestaurants en fijne terrassen. Vanuit Votsalakia maak je bijzondere uitstapjes naar het oude Evangelistria-klooster en de Pythagorasgrot. Wil je meer ervaren van de cultuur van het eiland, ga dan naar Samos-Stad. Wandel door de authentieke wijk en bezoek het archeologisch museum. Blijf nog tot de avond, want dan komt het bruisende uitgaansleven op gang. Kan je niet wachten om Samos zelf te beleven? Zoek de beste aanbieding voor je last minute Samos en vlieg voor je het weet naar de Griekse zon.