Last minute Peloponnesos-Argolis 

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Griekenland
  5. Peloponnesos Argolis

Last minute Peloponnesos-Argolis

Ben jij op zoek naar een last minute naar het prachtige Peloponnesos-Argolis?

Peloponnesos-Argolis is het grootste schiereiland van Griekenland en ligt ten zuidwesten van Athene. Argolis is een onderdeel van de Peloponessos. Je vindt er prachtige strandjes, en heel veel verschillende soorten landschappen, zoals bergen, glooiende valleien en prachtige bomen. Tolo is een pittoreske badplaats aan de een schitterende baai. Onder de Grieken is dit een bekende badplaats, waar je dan ook veel gezellige restaurants en tavernes kunt vinden.
De Peloponnesos is een prachtig gebied op het vasteland van Griekenland. Het is een onbekende bestemming voor veel toeristen, maar voor de Grieken is het één van de bekendste badplaatsen om vakantie te vieren. Je zult hier dan ook veel authentieke dorpjes vinden waar je typische lokale Griekse gerechten kunt eten. Je vindt er ook veel historie, zoals kastelen, burchten en bijzondere kloosters.

Waarom Peloponnesos-Argolis?

  • Grootste schiereiland van Griekenland
  • Prachtige valleien
  • Schitterende stranden

Tolo

Pittoreske plaats aan een mooie baai

Waarom Peloponnesos-Argolis ?

Prachtige stranden, een veelzijdige natuur én heel veel gezellige restaurants & tavernes. Op de Peloponnesos-Argolis vind je het allemaal! Je zult hier geen massatoerisme ervaren, maar de echte Griekse sfeer proeven. Wil je nu zelf de Peloponnesos-Argolis zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar de Peloponnesos-Argolis bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina!