Zonvakanties
 • Home
 • Zoek en boek
Wintersport
 • Home
 • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Last minute Thassos

 1. Home
 2. Vakantie
 3. Last minutes
 4. Griekenland
 5. Thassos

Last minute Thassos

Ben jij op zoek naar een vakantie op Thassos?

Thassos is een klein eilandje in het noorden vlak voor het vaste land bij Griekenland. Het is een van de groenste eilanden van Griekenland, met vaak begroeiing tot aan het strand. Er zijn prachtige witte stranden met een blauwe zee, pittoreske dorpjes, gastvrijheid en heerlijke lokale gerechten. Golden Beach is een van de mooiste stranden op Thassos, van wel ruim 2,5 kilometer lang. Thassos-stad is de hoofdstad van het eiland, waar je gezellige restaurantjes vindt.
Een vakantie op Thassos lijkt net een vakantie in het Caraïbisch gebied. Als je met de auto over het eiland rondrijdt, wisselen kleine zandstrandjes met azuurblauwe baaitjes zich af met prachtige uitzichten. Het is een klein eiland, maar dit betekent niet dat er niet veel te doen is. Met de bus kan je het hele eiland rondtrekken, waardoor je binnen een mum van tijd bij alle leuke plekjes bent!

Waarom Thassos?

 • Schitterende zandstranden
 • Groen eiland
 • Begroeiing tot aan het strand

Thassos-Stad

Waanzinnige zonsondergang en mooie Griekse huisjes

Golden Beach

Schitterende baai met lang zandstrand

Potos

Gemoedelijk vissersdorp in een mooie groene omgeving

Waarom Thassos?

Thassos is een klein eilandje wat niet onderdoet aan de grote Griekse eilanden, zoals Kreta en Rhodos. Er heerst een gezellig Grieks sfeertje, er zijn veel tavernes en mooie stranden. Dit klinkt als goede ingrediënten voor een fijne vakantie! Wil je Thassos zelf met eigen ogen zien? Boek dan nu een last minute naar Thassos bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina!