Zonvakanties
 • Home
 • Zoek en boek
Wintersport
 • Home
 • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
huisjes naast kustlijn van kroatie met haven en kleine bootjes

Last minute Kroatië

 1. Home
 2. Vakantie
 3. Last minutes
 4. Kroatie

Een veelzijdige last minute in Kroatië

Ontdek Dubrovnik en meer

Een last minute naar Kroatië betekent veel meer dan alleen maar een last minute naar de zon. Natuurlijk hoort heerlijk zonnebaden hier tot de mogelijkheden, maar je kunt er ook een stedentripje van maken, want Dubrovnik is een veelzijdige en bijzondere stad.

Waarom last minute Kroatië?

 • Ontdek Dubrovnik
 • Talloze baaitjes en stranden
 • Historische plaatsen en schitterende eilandjes

Stad en strand in Kroatië

Er even last minute tussenuit

Wil jij even weg van de alledaagse sleur in Nederland? Vertrek last minute naar Kroatië! Of je nu wilt luieren of ontdekken, dit vakantieland is van alle markten thuis. 

Last minute Dubrovnik

De eeuwenoude stad Dubrovnik behoort tot de mooiste steden van Europa. De ommuurde binnenstad behoort tot het Werelderfgoed van UNESCO. Hier waan je je echt even terug in de tijd tijdens jouw last minute vakantie. Een andere wereld, die zelfs als decor voor de wereldberoemde serie Game of Thrones gebruikt werd. Cultuurliefhebbers, maar ook fans van de serie komen dus maar al te graag in deze stad om zich te vergapen aan al het moois. Herken jij de plekken uit de serie?

Honderden kleine eilandjes

Langs de kust van Kroatië liggen talloze kleine eilandjes. Sommige onbewoond, op andere kun je van jouw welverdiende last minute vakantie genieten. Bijvoorbeeld het Kurčula eiland waar je van de zon kunt genieten in talloze kleine baaitjes, de stad die ook wel klein Dubrovnik genoemd wordt ontdekken en van de lokale wijnen proeven. Boottochtjes zijn hier een echte aanrader. Aanleggen op een prachtig strandje van één van de eilandjes om te zonnen en vanaf de boot kun je zo het helderblauwe water inspringen. 

Last minute vliegvakantie Kroatië

Als je op zoek bent naar een goedkope last minute naar Kroatië wil je vast zo snel mogelijk lekker in de zon zitten. Fijne bijkomstigheid is dat dit vaak ontzettend voordelig kan als je een vliegvakantie naar Kroatië boekt. Zo ben je snel op jouw vakantieadres en kan het echte genieten zo snel mogelijk gaan beginnen.