Roompot

  1. Home
  2. Autovakanties
  3. Roompot

Nieuw bij Sunweb: Roompot

Ontdek de mooiste vakantieparken in Nederland, België en Duitsland

Je kunt het hele jaar door samen met Sunweb & Roompot op vakantie in eigen land of pak de auto voor een autovakantie naar één van onze buurlanden België en Duitsland. Met zijn tweeën, met de kids of met jouw vrienden; het kan allemaal! De luxe vakantiehuizen en bungalows van Roompot zijn geschikt voor zowel jong als oud.

Vier kerst eens op een andere plek, waar je echt even tijd hebt voor elkaar of geniet in de herfstvakantie van de schitterende natuur die dit seizoen te bieden heeft in de omgeving van alle Roompot parken. Ook kun je nu al jouw Roompot vakantie vast leggen voor komende zomer. Zo kun je dus altijd genieten van een vakantie dicht bij huis en ben je toch even echt op vakantie. 

Samen genieten van een natuurrijke omgeving, volop waterplezier in zwemparadijzen, klimmen en klauteren in speeltuinen, uitrusten op het strand, mooie dorpjes en steden bezoeken. Er is voor ieder wat wils tijdens een vakantie in de vakantieparken van Roompot. Waar ga jij het liefst vakantie vieren? De keuze is namelijk reuze: van de Waddeneilanden tot Zuid-Limburg in ons eigen kikkerlandje, van het Rijnland tot Nedersaksen bij onze oosterburen en West-Vlaanderen bij onze zuiderburen.

Ontdek snel het aanbod van Roompot en boek jouw ideale vakantie!

Waarom Roompot?

  • Prachtige parken in Nederland, België en Duitsland
  • Van chalet tot watervilla
  • Aan de kust en in het bos

 

Vind hier jouw ideale Roompot park: