Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Witgeschilderde gebouwen van Rhodos Stad, Griekenland

Hotel Rhodos-Stad

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Hotel
  4. Griekenland
  5. Rhodos-Stad

Kies je hotel in Rhodos-Stad op Rhodos

Rhodos is de hoofdstad van het eiland Rhodos. Dat kan soms best voor verwarring zorgen. Daarom wordt de hoofdstad vaak aangeduid als Rhodos-Stad. En daar, in Rhodos-Stad, beleef jij een waanzinnige vakantie. Vanwege de combinatie van het heerlijke klimaat, mooie stranden, gezelligheid en fascinerende overblijfselen uit de geschiedenis is dit een populaire bestemming. Zoek je een hotel in Rhodos-Stad, dan heb je een dus ook ruime keus. De Rhodos-Stad hotels zijn eigenlijk allemaal gunstig gelegen. De stad is namelijk omringd door strand, waardoor je met je hotel in Rhodos-Stad altijd op loopafstand van het strand zit. Neem ook vooral een kijkje bij de Sunweb Deals en vind de beste aanbiedingen voor jouw vakantie in Rhodos-Stad.

Hotels in Rhodos-Stad voor elk type vakantieganger

In Rhodos-Stad een perfect hotel vinden is een kwestie van bedenken wat voor type hotel je zoekt. Ga je met je gezin op vakantie, dan zoek je waarschijnlijk een kindvriendelijk hotel in Rhodos-Stad met glijbaanplezier in het zwembad of een kidsclub. Wist je dat je ook juist hotels kunt uitzoeken waar alleen volwassenen mogen verblijven? Als je niet kunt wachten om te genieten van stilte en rust in je hotel, dan zijn één van de adults only hotels in Rhodos-Stad een echte aanrader voor jouw vakantie. En heb je al eens een all inclusive vakantie overwogen? Van voordelig tot ultiem luxueus, met een all inclusive hotel in Rhodos-Stad weet je op voorhand waar je aan toe bent en kun je op je vakantie zelf onbezorgd genieten. Welke wordt jouw favoriet dit jaar?

Ontdek vanuit je hotel Rhodos-Stad én de rest van het eiland

Rhodos-Stad heeft twee delen: de autovrije oude binnenstad en de (moderne) nieuwe stad. De eeuwenoude binnenstad is een absolute must-see met z’n elf toegangspoorten en middeleeuwse vestingmuur. In de nieuwe stad kun je het beste shoppen, zitten de de meeste barretjes en restaurantjes en vind je de populaire stranden. Hier liggen ook de meeste hotels van Rhodos-Stad. Verder zijn er tal van bezienswaardigheden die je echt niet wilt missen. Bezoek bijvoorbeeld het Grootmeesterspaleis, misschien wel het mooiste gebouw van de stad. Of wandel door de Mandraki-haven, met uitzicht op de mooiste jachten en luxe cruiseschepen. Je hotel in Rhodos-Stad is ook een perfect startpunt om de rest van dit prachtige eiland te ontdekken. Wanneer ga jij?