Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Last minute Zwarte Zee

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Bulgarije
  5. Zwarte Zee

Last Minute Zwarte Zee

Last Minute genieten aan de Zwarte Zee? 

Aan de Oostkust van Bulgarije vind je de Zwarte Zee. Deze heerlijke vakantieplek staat bekend om haar brede en gouden zandstranden. En het fijne is dat deze ook nog eens erg schoon zijn! De vele leuke badplaatjes volgen elkaar op en zijn goed bereikbaar.

Wist je dat de Zwarte Zee aan één van de mooiste kuststroken van Europa ligt? Je kunt naar hartelust genieten van de zon, maar als watersport liefhebber kom je hier ook aan je trekken. De Zwarte Zee is ook een fijne bestemming met kinderen. De stranden lopen vaak rustig af en de temperatuur van het zeewater is aangenaam. Flaneer op de gezellige boulevards en geniet van de vele leuke winkeltjes met souvenirs. Na al dat gestruin bestel je natuurlijk de lekkerste cocktails op het terras. Klinkt heerlijk toch? Boek nu jouw last minute naar de Zwarte Zee en ontdek het zelf!

Waarom last minute Zwarte Zee?

Naast de prachtige stranden, zijn er ook tal van leuke plaatsjes die je kunt bezoeken. De bruisende badplaats Sunny Beach heeft leuke bars en hippe clubs waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen. Terwijl Nessebar juist wat rustiger is. Op zoek naar andere Bulgaarse bestemmingen? Neem dan eens een kijkje op onze Bulgaarse last Minute pagina.

Vind jouw ideale last minute naar de Zwarte Zee