Last minute Epirus

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last-minutes
  4. Griekenland
  5. Epirus

Last minute Epirus

Heb je zin in een combinatie van cultuur, historie en strand?

Epirus is een provincie op het vaste land van Griekenland, maar wat zeker niet onderdoet aan de prachtige eilanden. Een bezoekje aan Epirus is absoluut de moeite waard, je zult hier gegarandeerd een fijne zonvakantie beleven. Op het eiland is er nog veel meer te zien, dan alleen de prachtige strandjes met helderblauw water. Er zijn veel culturele schatten te vinden, maar ook je kunt er ook schitterende natuur vinden.
Parga is de grootste plaats van Epirus, welke erg pittoresk is. Vanuit deze plek heb je een prachtig uitzicht over de zee en vele culturele highlights. Ammoudia is een knus visserplaatsje gelegen aan een prachtige baai, op ongeveer een half uur rijden van Parga. Het is een ideale plek voor families, doordat de zee langzaamaan afloopt.

Waarom Epirus?

  • Strandjes met azuurblauw water
  • Natuur, cultuur én strandliefhebbers
  • Magische uitzichten

Parga

Pittoreske plek met gezellige steegjes

Ammoudia

Knus visserplaatjes aan gezellige baai

Waarom Epirus?

De passende naam van Epirus is: het land waarvan de grenzen niet te zien zijn. Je raakt nooit uitgekeken op het eiland! Je vindt hier prachtige strandjes met azuurblauw water, waanzinnige berglandschappen en een aantrekkelijk klimaat. Wil je nu zelf Epirus ontdekken? Bekijk dan snel onze last minutes en wie weet lig jij binnenkort aan het strand! Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina.