Last minute Peloponnesos

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last-minutes
  4. Griekenland
  5. Peloponnesos

Last minute Peloponnesos

Ben je op zoek naar een last minute naar zonovergoten Peloponnesos?

Peloponnesos is een bijzonder schiereiland van Griekenland. Het is een onontdekte bestemming, waardoor je hier veel Grieken zult tegenkomen die hun vakantie op Peloponnesos vieren. Je vindt er veel historische bezienswaardigheden uit de Griekse Tijd en prachtige stranden Stoupa is een populaire badplaats waar je een gemoedelijke sfeer proeft. Chrani is een authentiek vakantiedorpje, waar de Grieken graag zelf tijdens hun vakantie verblijven.
Peloponnesos heeft een prachtige natuur, waanzinnige lagunes en brede zandstranden. De stranden van Peloponnesos zijn zelf een aantal keer uitgeroepen tot een van de mooiste stranden! Een bezoekje aan Voidokilia Beach en Simos Beach kan niet ontbreken tijdens je vakantie. Het water kleurt hier alle tinten groen en blauw, en het is hier ook nog eens lekker rustig!

Waarom Peloponnesos?

  • Rijke historie
  • Prachtige stranden
  • Gezellige plaatsjes

Chrani

Authenthiek vakantiedorpje

Kalamata

Hoofdstad van de regio

Stoupa

Gezellige badplaats met veel tavernes

Waarom Peloponnesos?

Peloponnesos is een prachtige streek als je van zon, zee en cultuur houdt. Je vindt hier nog veel overblijfselen uit de oude tijd, maar je kunt er ook heerlijk vertoeven op een van de prachtige stranden. Wil je zelf de Peloponnesos ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Peloponnesos en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina.