Zonvakanties
 • Home
 • Zoek en boek
Wintersport
 • Home
 • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Last minute Skopelos

 1. Home
 2. Vakantie
 3. Last minutes
 4. Griekenland
 5. Skopelos

Last minute Skopelos

Ontdek de romantische baaitjes op authentiek Skopelos!

Skopelos is een van de groenste eilanden van Griekenland en wordt een oase van rust genoemd. Er zijn veel kleine verlaten strandjes te vinden, waar je zelfs af en toe helemaal in je eentje in de zee kunt rond dobberen. Skopelos-Stad is de hoofstad van het eiland, waar je veel schilderachtige witte huizen vindt met oranje daken. Je kunt hier ronddwalen in de vele steegjes en eten in een gezellige taverne. Doordat Skopelos niet erg groot is, kun je gemakkelijk het hele eiland verkennen!
Op Skopelos vind je prachtige witte zand-en kiezelstranden met een turquoise zee. Er zijn wat grotere stranden waar je ook tavernes vindt en watersporten kunt beoefenen, maar er zijn ook genoeg afgelegen baaitjes. Wist je dat de film Mamma Mia op Skopelos is opgenomen? Je kunt dan ook allerlei bezienswaardigheden bezoeken, zoals het kerkje waar de bruiloft plaatsvond. Mocht je geen fan zijn van de film, dan is dit alsnog een bezoekje waard. Het uitzicht en de weg ernaartoe zijn namelijk al de reden waarom je deze plek moet bezoeken!
       

Waarom Skopelos?

 • Baaien met azuurblauwe water
 • Groene natuur
 • Schilderachtige dorpjes
 1. Home
 2. Vakantie
 3. Last minutes
 4. Griekenland
 5. Skopelos

Skopelos-Stad

Hoofdstad van Skopelos

Waarom Skopelos?

Skopelos is een schitterend eiland dat het ongerepte eilandkarakter heeft weten te bewaren. Je vindt er prachtige stranden met een azuurblauwe zee, dichte naaldboombossen en waanzinnige uitzichten. Skopelos heeft alle ingrediënten om een fijne vakantie te beleven, waar je nog jaren over na zult blijven dromen. Wil je nu zelf Skopelos ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Skopelos bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina!